günaydınlar hayırlı cumalar Ankara MT:king:
özelden mesaj attım hocam..Helin hanım,
Guruptan arkadaşlardan size refakat etmek isteyen olacaktır. Olmazsa bana özelden ulaşın sizi yönlendireyim.
... vs..vs.. İleride sigorta olur da tekrar atarsa ustaya ATMIŞ AMA ACABA NEDEN ? sorusunu yöneltte sigortadan sonraki tesisata iyice baksın..
bu profil bilgilerinde motosikleti kısmında yazılanlara ölüyom valla...
"peder sağolsun kapora yandı" dan daha komik olmasa da
"Motosikleti: ...... TARİHİNDE BELLİ OLACAK" güldürdü beni...
günaydın bu arada panpalar
bu profil bilgilerinde motosikleti kısmında yazılanlara ölüyom valla...
"peder sağolsun kapora yandı" dan daha komik olmasa da
"Motosikleti: ...... TARİHİNDE BELLİ OLACAK" güldürdü beni...
günaydın bu arada panpalar
http://galeri7.uludagsozluk.com/280/hami-nin-dilara-gonder-e-attigi-ah-ulan-ahh-bakisi_375525_m.jpg
Herkese günaydın,
Arkadaşlar Ankara MT'nin misafirperverliğini uluslararası düzeyde gösterebileceğimiz bir fırsattan bahsetmek istiyorum.
http://team33-allgaeu-orient.de/wordpress/
adresinde görebileceğiniz (hem 4 hem de 2 tekerleklilerin bulunduğu) bir grup Almanya'dan Ürdün'e dek bir rally planlamışlar. Gruptan bir arkadaş (Joern) ise komşumun arkadaşı. Rotaları bu akşam Ankara'dan geçecek ve yarın çok geç olmadan (kendi tabiriyle) rotadaki bir sonraki noktaya tekrar hareket edecekler. Bu akşam bir üniversitenin spor salonunda kalacaklarmış. Hangi üniversite olduğunu bilmiyor ama haber verecek. Orada ufak çapta bir tanışma gibi birşeyler olacakmış ve yarın da Ankara da bir ufak gezi yapacaklarmış.
Ankara'da olacakları süre zarfında onlara eşlik edebileceğimi söyledim. Bu kadar uzun yoldan gelen ve daha da fazlasını gidecek olan bu motorcu dostlarımıza konukseverliğimizi göstermek adına bu akşam ve yarın onlarla olmayı planlıyorum. Katılmak isteyen olursa, memnuniyetle, detayları öğrendikçe bildirebilirim.
Günaydın beyler Harleye bende randevu aldım saat 11 de yanlız 883 olmasın dedim 3 tane motor saydı ben ismi hoşuma gitti Switchback seçtim. Motora internetten bir baktım 1700cc ve 320 kg ne dersiniz softail mi alsaydım acaba :sunny:
Taylan abi gün içinde zaman ve mekan bilgisi kesinleşirse katılım sağlayabiliriz muhtemelen , buradan takip ediyoruz yazarsın .
üzerine biraz daha koyup electra glide alabilirsin![]()
Bu akşam Çankaya Üniversitesi Balgat Kampusu'nde (eski Arı Koleji) olacaklarmış. Zaten üniversite sayfasında da var:
Çankaya Üniversitesi
Ben akşam orada olacağım.
İletişime geçtiğim kişi karışık olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla bu ralli çeşitli gruplardan oluşuyor. Bu gruplardaki araçlar hem motosiklet hem araba da olabiliyor sanırım. Çünkü size verdiğim ilk linkteki sayfada araçlar olarak motosikletleri gösteriyor. (LINK)Taylan sitede ''350 OTOMOBİL'' ibaresi var. Gezginlerin kullandığı araçlar Otomobil mi? motosiklet mi? karışık mı? Bildirirsen sevinir ve katılımı ona göre yapabilirim![]()
(%98 otomobil gibi ama yine de sorayım dedim )
Çok çalışıyon da okuma yetini yitirecek kadar da çalışma be evladım. Ne çektin şu devleti kurtacam diye be, ne çektin benim mesajlarıma laf sokacan diye be....
10 dkka mı yazmışım ben bak bakayım be evladım :mrgreen:
abi ben de öyle düşündüğüm sırada sinan sübap ayarı için geldiğimde bakacağını, kornanın fişlerini değiştireceğini ve kontrol edeceğini belirtti....sinan, the usta..kanım kaynadı benim ona, adam iki arada bi derede ilgilendi halletti saolsun
Günaydın bari...
Büyük ihtimalle "sigorta abi işte, ömrü doluyor vs, vs," diyecektir
Fıkrasına kendi gülen adam gibi mesajına kendi alıntı yapan adam mı oldun sen de .... :cyclopsan
İletişime geçtiğim kişi karışık olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla bu ralli çeşitli gruplardan oluşuyor. Bu gruplardaki araçlar hem motosiklet hem araba da olabiliyor sanırım. Çünkü size verdiğim ilk linkteki sayfada araçlar olarak motosikletleri gösteriyor. (LINK)
merhaba ankara mt, Ankarada shoei raid 2 modelini satan bir yer var mı?