[Bursa - MT]

arkadaslar bugun zıncır yaglarken sol bas parmagımı kopardım aman sız sız olun vıteste calısırken bezle silmeye de calısmayın lastıge yag sıcramasın dıye yaptım ama sonunda dıkılme sansı olmuyor boyle durumlarda herkeze kazasıız gunler

Bu saatde aklıma bir soru takıldı. Soru şu; motosikleti aldım alicam ama koyacak yerim yok esnaflar kabul etmedi dükkan hırsız girer dediler bende mecbur yaklaşık 700 metre ilerdeki otoparka koyacağım peki istediğim saatde alıp koyabilirmiyim aklıma takıldı :D inegöl belediye çarşındaki otoparkan bahsediyorum, motosikleti kabul ederlermi onuda bilmiyorum daha :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

arkadaslar bugun zıncır yaglarken sol bas parmagımı kopardım aman sız sız olun vıteste calısırken bezle silmeye de calısmayın lastıge yag sıcramasın dıye yaptım ama sonunda dıkılme sansı olmuyor boyle durumlarda herkeze kazasıız gunler

Çok geçmiş olsun. . :(

Bu saatde aklıma bir soru takıldı. Soru şu; motosikleti aldım alicam ama koyacak yerim yok esnaflar kabul etmedi dükkan hırsız girer dediler bende mecbur yaklaşık 700 metre ilerdeki otoparka koyacağım peki istediğim saatde alıp koyabilirmiyim aklıma takıldı :D inegöl belediye çarşındaki otoparkan bahsediyorum, motosikleti kabul ederlermi onuda bilmiyorum daha :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Çok geçmiş olsun. . :(
sagolun kardesım ucuz yırttık sanırım

Sen otoparka para verdikten sonra kendin bile kalırsın :D hemde otoparkın kaç saat açık kapalı olduğuna bağlı oranın bakçisine sorsana :D ayrıca 700 mt çok değil mi yav motoru oraya bırakıpta 1 km eve yürüyeceksin kolay gelsin :D

cumartesi akşam 5.30da inegöl özdilekte buluşup göl başı gölüne kampa gidiyoruz...
gelmek isteyen arkadaşlar elinde olan kamp malzemesini söylesinler ona göre tedarik edelim...
Hatılmak isteyen arkadaşlar bi msj atsınlar detaylı konuşalım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Yunus Emre TAŞKIN aman nereye koyarsan koy motoru bi direğe bir yere kitle hirsızlık çok oluyor bu ara inegölde...
almadan öncede dikkatlı ol bi motor ustasına danış :)

Naaptın yav. Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Yarın inş gidiyorum almaya alirsam belki bende gelirim :)

0 km alacagim zaten.
Tam 700 mt olmaya bilir azdir 6 dk yol :)

Eyvah yaa :pale: geçmiş olsun.

dostum büyük geçmiş olsun parmak yerıne dikildimi?

Hocam Geçmiş olsun.

:bounce: Coşkun kardeş bu akşamki toplantıyı burayada açarmısın tam olarak yer tarih ve saat en az 2 kişi gelicez sticker larıda unutmayalım lütfen zor bekliyorum yapıştırmayı motosikletime...:cat:(Bu arada sdemirpau geçmiş olsun.)

sdemirpau çok geçmiş olsun .

cumartesi akşam 5.30da inegöl özdilekte buluşup göl başı gölüne kampa gidiyoruz...
gelmek isteyen arkadaşlar elinde olan kamp malzemesini söylesinler ona göre tedarik edelim...
Hatılmak isteyen arkadaşlar bi msj atsınlar detaylı konuşalım :)

Hamza 5bucuk 18:00 arası ordayım ..Çaydanlığı aldım :) Sabahlar olmasın :)

Bu akşam saat 20:00-20:30 arası kent meydanı kafkasta toplanıyoruz. Yeni gurubumuza katılmak isteyen arkadaşlar ile tanışma toplantısı olacak. Geziler hakkında konuşulup yeni rota planları yapılacak. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Bu arada toplantı sonrası küçük bir Mudanya turu yapacağız. Hocam sticerlar hazır.

Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağım :) ama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ? :(

:bounce:İnegöl'ü hiç bilemiycem,hatta burayıda Yunus Emre fakat çok çok hayırlı olsun kazasız belasız aramızda görürüz umarım...:cat:

Bu akşam saat 20:00-20:30 arası kent meydanı kafkasta toplanıyoruz. Yeni gurubumuza katılmak isteyen arkadaşlar ile tanışma toplantısı olacak. Geziler hakkında konuşulup yeni rota planları yapılacak. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Bu arada toplantı sonrası küçük bir Mudanya turu yapacağız. Hocam sticerlar hazır.

:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar