Motomaxtan belli bir miktar alışveriş yapana GİS parktan eğitim hediye

Paylaşım için teşekkürler...
Neredeyse hiç detay yok, ne kadarlık alışverişe verilecek o bile belli değil...
Detaylar yakında paylaşılır sanırım...
Motordan önce korumaları alacaktım zaten ama eğitim için hemen alabilirim :)

Bugün GİS parka gittim yaklaşık 1000tl alışveriş yapana eğitimlerden birisi hediye. En ayrıntılı bilgi motomaxlardan alınıyor arkadaşlar.

200 liralık eğitim verecekler diye 1000 lira alışveriş yapamam doğrusu, onun yerine parasını verip eğitime giderim daha iyi.

200 liralık eğitim verecekler diye 1000 lira alışveriş yapamam doğrusu, onun yerine parasını verip eğitime giderim daha iyi.

Zaten genel tam takım alışveriş yapınca 1000 tl ye geliyor masraflar. Onun için düşünülmüş, alırsan buradan al diye :)

LS2 Kask, mont, dizlik, eldiven 300 liraya almıştım 2011 yılında istanbul sirkecide, Hani 1000 falan olmadı :cherry: 1000 liralık ekipman alacak adamın giriş seviye eğitimle işi olmaz ya :)

Geçmiş alışverişler kabulse GS2/GS3 eğitimlerine açığım.

Motomax a duyurulur :cherry:

Öyle demeyin arkadaşlar, cebinde bol parası bulunan ve kafasına önem veren aynı zamanda yeni başlayacak olan bilinçli bir kimse gidip paşalar gibi 1000 papellik bir kask veyahut güzel bir koruma ekipmanı alışverişi yapar, üstüne güvenli sürüş eğitimine katılır, olur biter.
Hedef kitle ekonomi yapmaya çalışan sürücüler değil bence zaten. :)

Öyle demeyin arkadaşlar, cebinde bol parası bulunan ve kafasına önem veren aynı zamanda yeni başlayacak olan bilinçli bir kimse gidip paşalar gibi 1000 papellik bir kask veyahut güzel bir koruma ekipmanı alışverişi yapar, üstüne güvenli sürüş eğitimine katılır, olur biter.
Hedef kitle ekonomi yapmaya çalışan sürücüler değil bence zaten. :)

Aynen katılıyorum.
Zaten parasız adamı hedef kitle edinmiş ticari bir kuruluş yok gibi :)

Aynen katılıyorum.
Zaten parasız adamı hedef kitle edinmiş ticari bir kuruluş yok gibi :)
Sgk var, parasız adama bile gss primi ödetmek istiyor. İşsiz adamın parası yoktur yanılıyormuyum ? Ailesinin yanında yaşıyosa da sokakta kalmamak için yaşıyo. Bu nokta.nokta'ların korkusundan banka hesabı açmıyorum haciz gelir diye, gerçi gelir testi de yaptırmadım, bişey ödeyeceğime söz vermedim imza atmadım neyin borcunu yazacaklarsa.

Ticari kuruluş demiştim ama bizde vakıflar bile ticarethane gibi işletilir oldu sende haklısın biyerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar