Valla bizim buralarda bi laf vardır Tahsin alanla satan güzelle yatan diye sonuçta ticari bi düşünce güdülmeden samimiyete dayalı yapılan bi alışveriş -ki- olay ticari olarak düşünülse bile sonuçta ortada bedeli ödenerek alınan bi mal var alıcı buna bi bedel(para) ödüyor gazoz kapağı değil yani paranın hangi şartlarda nasıl kazanıldığını hepimiz biliyoruz :cat: bu yüzden alınan mal iyice incelenmeli bakılmalı kontrol edilmeli-
işin samimiyet boyutuna gelecek olursak bunları daha öncede yazdım şimdide yazıyorum -ama bir daha yazmıcam- Merici az çok tanırım motorun jantındaki (şayet varsa) o problemi kasıtlı olarak saklayacak yapıda bi arkadaş değildir kesinlikle -bu konuda kendisine kefil olabilirim- iş bilmez bi lastikçinin motor kazalı diye fetva vermesiyle Ademin fevri davranıp olayı buraya yansıtmasından kaynaklanan bu olay gene (Meriç kabul eder etmez orasını bilemem) Ademin özür dilemesiyle kapanmıştı :cat:
Ama Mericin sayfaya yeniden yazmasıyla beraber Ademin tekrar "Murat lastiğine haftada 1 hava vuruyor arka lastik hava tutmuyor haberin ola" şeklinde atağa geçmesi Üstüne üstlük "ARTIK KİMSE KIRILIP DARILCAKMIŞ BİLMEM" şeklinde bi ifade kullanması kimse darılıp kırılmasa bile en başta beni üzdü

ale:
Buradan Ademe sesleniyorum Adem ağa adam size her türlü teklifi(Motorun jantlarını YBR nin jantlarıyla değişimini,motoru komple YBR yle değiştirmeyi,hatta YBR yi satarsa paranızı geri verip motorunu geri almayı bile) sundu tüm bunların üzerine SEN dikkat et Murat demiyorum SEN ! hala neyin peşindesin :silent: bana bunu bi açıklayıver
Meriç sana gelince buraya yazmayarak haklı duruma yada yazarak haksız duruma düşmezsin burası bi sosyal paylaşım sitesi burada herkes derdini sorununu paylaşır ve bunu Samimiyetle söylüyorum "BİZ HEPİMİZ BURADA KARDEŞİZ" eskisi gibi yazabilirsin yazman gerekir :cat:
Jant hava kaçırma olayına gelince 2009 ların jant malzemesi biraz daha kaliteli ve tublese çevirince daha AZ ! hava kaçırıyor 2010 2011 2012 lerde bu kalite giderek düşüyor ve hava kaçakları çoğalıyor orjinalinde şamriyelli üretilen bi motorun lastiğinin dublekse çevrildikten sonra hava seviyesinin azalıp azalmadığı bi kalite ölçütü değildir :cat: Tıngırık bi scoter biniyorum motoran marka ve lastikleri hiç hava kaçırmıyor hemde hiç :cat: ee şimdi çokmu kaliteli motorum yooo sadece fabrikasyon -orjinal- olarak tubeles uyumlu jant kullanılmış hepsi bu :wiinkk:
Tüm bu yazdıklarımı yukarıda bahsettiğim gibi "Hepimizi kardeş olarak gördüğümden dolayı" yazıyorum Meriç ve Adem Lütfen bu konuyu bir daha hiiiççç açmamak üzere kapayın ve eskisi gibi paylaşımlarınıza devam edin aksi takdirde -bu size bi tehdit gibi gelmesin ama inanın pek çok arkadaşta benim gibi düşünüyordur- ben artık buraya yazmıcam çünkü bu tarz atışmaları gördükçe soğuyorum ben bu forumdan

r: