yag degışımı yapacamdunden berı olmadı. vıdayı sokemedım... 12 lokma 12 yıldız vede boru anahtarı en sonunda oldu yalama.. çıkmıyor.. tersıne olabılımı bu yag vıdası yarın yıne motorcunun yolunu bulacam 1 mayısı kutlayacam.. çok dandık somunlar hemen yalama oldular
saat yönunun tersıne denedım olmadı uc arkadaş daha el attı gene olmadı.... ucuna yenı somunmu kaynatsak acaba?
saat yönunun tersıne denedım olmadı uc arkadaş daha el attı gene olmadı.... ucuna yenı somunmu kaynatsak acaba?
Hafta sonu fotoğraflayıp, sahibinden e koyacam. Burada da paylaşırım. Umarım değerine bilen birine gider, ben isteyerek almıştım ama vitesliye uyum sağlayamadım60 km. bırde aksesuar sıfırdan daha ıyı. sahıbındene koyup lınk atsanız daha faydalı olur. hayırlısı olsun
Hafta sonu fotoğraflayıp, sahibinden e koyacam. Burada da paylaşırım. Umarım değerine bilen birine gider, ben isteyerek almıştım ama vitesliye uyum sağlayamadım![]()
ramazan kırılma tehlikesi varsa kırılmadan git bi tornacıya çıkarttır vidayı somonu. İçinde kırılırsa daha çok iş açar başına.
Tahsin bence uğraşma yani olmazsa bikaç kere söküp takmak zorunda kalırsın ve debriyaj balatalarını, tasını sökmek için özel aletler lazım.
yag vidasi biraz dandik cabuk siyiriyor.Vida hosuma gitmediginden ben degistirmistim murattaki wolfun yag vidasini.Debriyaj balatasi degisimide basit birsey ustalik birsey yok rialliden alcaksan ask marka al balatayi birde conta seti al isin garanti olsun. Pianoblack sana uzuldum wolfun en sevmedigim yonu 2.el piyasasi. Simdi olu parasina vereceksin demedi deme.aksesuarlari satmayi dusunursen ben talip olurum en azindan daha az zarara girersin ustundeki aksesuara bizim insanimiz para vermiyor.
Ayrı olarak satmayı düşünmüyorum. Bu arada haklısın. Ama zaten alacak kişi bu motoru bilip alacak olan kişidir. Acelem yok, bekleriz.yag vidasi biraz dandik cabuk siyiriyor.Vida hosuma gitmediginden ben degistirmistim murattaki wolfun yag vidasini.Debriyaj balatasi degisimide basit birsey ustalik birsey yok rialliden alcaksan ask marka al balatayi birde conta seti al isin garanti olsun. Pianoblack sana uzuldum wolfun en sevmedigim yonu 2.el piyasasi. Simdi olu parasina vereceksin demedi deme.aksesuarlari satmayi dusunursen ben talip olurum en azindan daha az zarara girersin ustundeki aksesuara bizim insanimiz para vermiyor.
meriç aldın japonu unuttun bizi neredesin len hain domdom
benim motor 7800 kmlere yanaştı. debriyaj ısınıp yüke binince 1. ve 2. vites deli gibi silkeliyor motoru. usta dedi balata bitiyor. orjinal ybr balatasına 100tl yansanayisine 60 tl para istiyor.
bende dedim balataları değişeyim.
ask marka stokta yok riallide. 23tl ye japon 4 lü balata siparişi var sadece. 4 lü dime bizimkiler. ybr eski tipler 4 lüymüş.
10 tl de conta takımı var ybr için. onuda sipariş vereceğim inşallah.
Ayrı olarak satmayı düşünmüyorum. Bu arada haklısın. Ama zaten alacak kişi bu motoru bilip alacak olan kişidir. Acelem yok, bekleriz.