Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uğurcan kardeşim hayırlı,uğurlu olsun kazasız belasız uzun yollara...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

Arkadaşlar Tekirdağ Şarköy ilçesi Aşağı kalamış köyü girişinde alkollü bir taksi sürücüsü yolda artçılı bir motora arkadan çarpmış ve artçının bacağı kopmuş kullanıcı ölmüş lanet olsun içkili araç kullananlara...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

Arkadaşlar Tekirdağ Şarköy ilçesi Aşağı kalamış köyü girişinde alkollü bir taksi sürücüsü yolda artçılı bir motora arkadan çarpmış ve artçının bacağı kopmuş kullanıcı ölmüş lanet olsun içkili araç kullananlara...

o şişeyi tapa yapacaksın ona. Zıkkım içesiciler. Söyleyecek şey çok. Ama neyse.

sağ ayna wolfun bünyesine fazla geliyor arkadaş :)
bendede nezamandır kırık sağ ayna
muratında kırılmıştı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

aptal sürücüler, alkolle birleşince çok daha beter.
neyseki bizim ilçede değil alkol alan bir kişi, tekel bayi bile bulamazsın.
bitek dia açılmıştı onda vardı alkol satışı, ondada satılmayacakmış artık.

Bu da en büyük gazeteci geyiklerinden biridir, adam 1 fincan bira içmiş bile olsa kaza yaptı mı bahane hazır :Alkol ! Tamam, Alkol sınırını geçmek tehlikeyi arttırıyor ama ayık adamlardan çok mu hayır var, çevreye bir bakın ne dediğimi anlarsınız..

Bu da en büyük gazeteci geyiklerinden biridir, adam 1 fincan bira içmiş bile olsa kaza yaptı mı bahane hazır :Alkol ! Tamam, Alkol sınırını geçmek tehlikeyi arttırıyor ama ayık adamlardan çok mu hayır var, çevreye bir bakın ne dediğimi anlarsınız..

bira fincanla içilmez. Bardakla içilir. Siz hiç fincanla bira içen! Adam gördünüzmü? Bir bardak birada en az yarım litre alır. Bir bardak birayla bile yola çıkan adama lanet olsun. Bunun savunalacak tarafı yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[/COLOR]

O bahsettiğiniz ayık adamlar var tabi biz onlara iki ayaklı öküzler diyoruz,iki ayaklı öküzlerede lanet olsun...

Selamaleyküm Salkocular nassınız bakkem :rendeer: Adem ağa ayın 2si 3ü yani perşembe cuma günü karakızımla o taraflara(Ortaklara) gelcem nasipse Müsaitsen uğrarım sana :cat:

cuma patronlar geliyo gene :pr: uğra abi. Müsait zaman ayarlamaya çalışırım.

Herkese merhaba,

Nasılsınız abiler?Yoğunluktan giremedim bu ara, Uğurcan motora acilen tur camı :) .

tur camı ile sağ aynayı en kısa zamanda takacam önce bi taksidim var fotoğraf makinasına ona yatırayımda :D

slm arkadaşlar bende salcano wolf alarak aranıza katıldım. motoru 2. el aldım 2500km de 6 aylık idi. 1500tl ödedim ama biraz masrafı vardı 150tl kadar. haftasonu bakımını yaptırdım yağ, buji, hava filtresi değişti, fren müşürü takılı kalıyodu ona bakıldı, fren diski ötüyodu temizlendi. yağ olarak motul 300v double ester tam sentetik 10w-40, buji ngk iridium cr6hix, hava filtresi orjinal kullanıldı. bakım yetkili serviste yapıldı. malzemeleri ben götürdüm. bakımdan sonra hissedilir performans artışı oldu. artık daha çabuk devirleniyor. kendi sinyalleri biraz iri olduğu için led sinyalle değiştirdim fakat flaşör problem çıkardı onu da cg lerin flaşörüyle hallettik. artık keyif zamanı :)

slm arkadaşlar bende salcano wolf alarak aranıza katıldım. motoru 2. el aldım 2500km de 6 aylık idi. 1500tl ödedim ama biraz masrafı vardı 150tl kadar. haftasonu bakımını yaptırdım yağ, buji, hava filtresi değişti, fren müşürü takılı kalıyodu ona bakıldı, fren diski ötüyodu temizlendi. yağ olarak motul 300v double ester tam sentetik 10w-40, buji ngk iridium cr6hix, hava filtresi orjinal kullanıldı. bakım yetkili serviste yapıldı. malzemeleri ben götürdüm. bakımdan sonra hissedilir performans artışı oldu. artık daha çabuk devirleniyor. kendi sinyalleri biraz iri olduğu için led sinyalle değiştirdim fakat flaşör problem çıkardı onu da cg lerin flaşörüyle hallettik. artık keyif zamanı :)

güle güle kullanın, kazasız belasız
bende 7800km deyim şimdilik :) sorun sıkıntı olursa yazın buraya

hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin. Motordan anlayan birisine benziyosun. Aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar bekliyorum senden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar