Kuşadası'nda ücretsiz çadırımı kurup kamp yapabileceğim yer var mı acaba ?

Ücretsiz bi yer var mı bilmiyorum fakat önder camping diye bi kamp alanı var merkezi bi yerde. Duşu , elektriği , çamaşırhanesi falan var. Geçen sene çadır için günlük 8 lira ve kişi başı 3er lira vermiştik arkadaşımla. Bu arada küçük bi hatırlatma çadır kuracaksan altına matt almayı unutma yoksa yerdeki taşlardan sırtın haritaya döner :)

Biraz gezin illaki bulursun. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysak her türlü çadırımızı kuracak bir yer vardır. Kampinglere giderek boyun eğmemek gerek. :)

Ücretsiz bi yer var mı bilmiyorum fakat önder camping diye bi kamp alanı var merkezi bi yerde. Duşu , elektriği , çamaşırhanesi falan var. Geçen sene çadır için günlük 8 lira ve kişi başı 3er lira vermiştik arkadaşımla. Bu arada küçük bi hatırlatma çadır kuracaksan altına matt almayı unutma yoksa yerdeki taşlardan sırtın haritaya döner :)

Öyle kamp mı olur yahu duşlu, elektrikli, çamaşırhaneli...
Kampta ateşle aydınlanırsın, denizde terini atarsın, aynı donu 1 hafta giyersin :cherry:
Sizin ki açık otel olmuş

Biraz gezin illaki bulursun. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysak her türlü çadırımızı kuracak bir yer vardır. Kampinglere giderek boyun eğmemek gerek. :)

TC vatandaşı olmaya ne gerek var ? Slobodan'a Migrosun arkasına çadır kurmadık mı :mrgreen:

Davutlar a doğru gidin , başta "Sevgi Plajı" olmak üzere yavaş yavaş sahil şeridine bakın. Sevgi plajının girişi sadece paralı çadır kurup kalabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir şey var. Kuşadası sahil şeridine biraz bakınınca çok müsait olan yerler olduğunu göreceksiniz. Kimi zaman da göremeyeceksiniz o ayrı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar