[Kütahya - MT]

Nezaman düzelicek bu havalar ya gündüz pişiyorum gece eve dönerken bi taraflarım donuyo :queen:

Bu servis bakımlarını 10 15 km geçirsek sorun oluyormu :D 300 km ilk bakımı yaklaştı benimde tam 300 ayrlayamam heralde :queen:

Yok ya çok geçmez bugün gidicektim geç kalktım üşendim gitmeye en fazla 10 km geçer şuan tam 300 oldu :D

Mubarek memlekette yaza hasret kaldık :pr: koltuğun altında mont bulundur devamlı ben öyle yapıyorum :cat:

bagaj çok küçük hiç bişey sığmıyo :D montun yarısı anca sığar :D bakalım bikaç ekipman almak gerekiyo eldiven bilmemne en çok elleirm üşüyo geç bile kaldım almak için :D

Hmm ben bagajdan memnunum :cat: 1 takım yağmurluk 1 mont 1 çift eldiven rahat sığıyor :cat: yakıt nasıl seninkinin :silent:

Hmm ben bagajdan memnunum :cat: 1 takım yağmurluk 1 mont 1 çift eldiven rahat sığıyor :cat: yakıt nasıl seninkinin :silent:

Yakıt biraz çok yakıyo gibi geldi tam ölçemedim de 6 litre alıyo depo 5 yazmasına rağmen 130 km oldu 150 160 görücek max tahminimce ileride düşermi birazdaha bilmiyorum. Zaten çok yaktığını okumuştum bikaç yerde:salut:

Rodaja göre normal yakıt :cat: az daha düşer rodajdan sonra ama fazla bi beklentin olmasın

Yakıt gayet normal Okan 125 lik scooterdan daha ne istiyorsunki :santa: Özcanın motora bakma o ekonomi için yapılmış Cub her motordan az yakar onlar :cat: bende sattım gibi bu gün scooterı kaporosunu aldım p.tesiye satışını verip teslim edicem inş. :king:

Sağol Özcancım teşekkürler :rendeer: çay alacağın duruyo yarın tahsilata gelebilirsin işteyim :wiinkk:

Yakıt gayet normal Okan 125 lik scooterdan daha ne istiyorsunki :santa: Özcanın motora bakma o ekonomi için yapılmış Cub her motordan az yakar onlar :cat: bende sattım gibi bu gün scooterı kaporosunu aldım p.tesiye satışını verip teslim edicem inş. :king:

gitti gül gibi motor :salut: bugün servise gittim vitello ve mondial modelleri vardı bikaçtane serviste çok tatlı motor ya :D

Yarın işim olmasa bende gelmek isterdim yine bütün gün dükkanda durucam ne bu çilem neyin günahını çekiyorum anlamadım gitti :queen:

Hakkaten gitti :king: tamda bakımını falan yaptırmıştım karbüratörü temizlendi benzin otomatiği hortumları değişti buji yenilendi yağı castrol power 1 konuldu tam binilcek olduydu :cat: neyse alan kazasız belasız dua ederek binsin artık :bounce:

Sen kaça kadar çalışıyon :silent: 24 saatmi :cherry:

ya siz şimdi evinizde sıcacık oturukene ben dükkandayım ama :D Birazdanda bınerım soyle turlaya turlaya gıderım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar