zaten abs'sizinin sıfırı 11.500 TL değil mi? işinize karışmış olmayayım da nasıl olacak bu satış işi ama 11.500 TL"pazarlıksız fiyata satmanız biraz zor gibi.
zaten abs'sizinin sıfırı 11.500 TL değil mi? işinize karışmış olmayayım da nasıl olacak bu satış işi ama 11.500 TL"pazarlıksız fiyata satmanız biraz zor gibi.
Merhaba arkadaşlar forma yeni üye olmakla beraber yorumlarınızı uzun zamandır okumaktayım. İlk defa motor kullanan birisi olarak yaklaşık 3 hafta oldu 2013 xmax aluminum slate rengini almış ve şuan 710 km de bulunmaktayım. Rodaj konusunda ilk 500 km ye kadar 4 bin deviri aşmamaya gayret ettim fakat 500 km den sonra ara zamanlarda 3-4 defa 5-6 bin devirle gittiğim oldu (acil durumlar nedeni ile)hatta bir keresinde arza ışığı yandı daha sonra söndü ama. Aştığım zamanlarda motor için herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba birde bu rodaj konusunda detaylı ve deneyimi olan bir arkadaşımız 1000 km den sonra (yani bakımdan sonra) nasıl kullanılmalı hakkında bilgi verirse çok sevinirim.? Teşekkürler.
2012 xmax de capraz fren varmi yani arkayi siktiginda %30 da on fren devreye giriyormu serviste soylediler abs gerek yok diye pek inanmadim bilgisi olan varmi ?
Merhaba arkadaşlar forma yeni üye olmakla beraber yorumlarınızı uzun zamandır okumaktayım. İlk defa motor kullanan birisi olarak yaklaşık 3 hafta oldu 2013 xmax aluminum slate rengini almış ve şuan 710 km de bulunmaktayım. Rodaj konusunda ilk 500 km ye kadar 4 bin deviri aşmamaya gayret ettim fakat 500 km den sonra ara zamanlarda 3-4 defa 5-6 bin devirle gittiğim oldu (acil durumlar nedeni ile)hatta bir keresinde arza ışığı yandı daha sonra söndü ama. Aştığım zamanlarda motor için herhangi bir sıkıntısı olur mu acaba birde bu rodaj konusunda detaylı ve deneyimi olan bir arkadaşımız 1000 km den sonra (yani bakımdan sonra) nasıl kullanılmalı hakkında bilgi verirse çok sevinirim.? Teşekkürler.
4 bin devirden yukarı cıkmamak Xmaxda imkansızdır kalkarken bile azıcık gaz verseniz hemen yükseliyor devri, burada rodaj da devir önemli değil redline a girme yeter ama hani 100 den yukarı cıkmamaya calıs ben rodajı 400 km de yaptım sonra motor açıldı 5 bin devirde kullanıcam diye kendini zorlama
Merhabalar, dün itibari ile siyah xmax 250 abs almış bulunmaktayım. Istanbulda bulunan 10 küsür Yamaha bayisinin hepsini aradım bir tek tuna motorda siyah abs vardı diğer bayilerin çoğunda hiç kalmamış birazdan motoru teslim almaya gidiyorum. Saygilarimla, iyi forumlar.
Selamlar,
Ben de xmax 250 momo design aldım. 250 km oldu. Akrapovic egzoz sipariş ettim. Orjinal egzoz ihtiyacı olan varsa satmayı düşünüyorum. başka momo design binicisi var mı aramızda ?
Selamlar,
Ben de xmax 250 momo design aldım. 250 km oldu. Akrapovic egzoz sipariş ettim. Orjinal egzoz ihtiyacı olan varsa satmayı düşünüyorum. başka momo design binicisi var mı aramızda ?
arkadaşlar ben dün parkları açık unutmuşum, sabaha kadar akü boşalmış. dikkatli olun sizde.
1500 liraya aldım yıldız ticaretten. siyah rengi stokta yoktu onu bekliyorum. ama momoya siyah güzel gidiyor. avrupa sitelerinde de zaten siyah egzozu görsel olarak koymuşlar.
xmax güzel motorda nedense 2.eli değerleniyor sıfırından pahalı ama hala bayilerde 2012 sıfırı 11 bin lira fiyat koyarken bunuda unutmamak lazım ilan boşa gitmesinçoğu honda modelleride öyle ama o boş ilanlar sıfırı varken neden 2.eline daha fazla verelimki yoksa istedikleri rodaj parasımı
![]()