Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arka topcese demiri ve ön camı engeç 2 hafta içinde takıyorum..
cam mra, demir shad.. ve tüm aksesuarlarını getirtiyorum.. orta sehpası, ön karbon çamurluğu, akropoviç orj. egzosu vs..
yani bunlar sym bayilerinde satışta olacak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel haber

Far ayari farin alt kisminda beyaz plastik bir ayar vidasi var elle yapilabilir harici bir takima gerek yok. Saat yonune yukselir tersine alcalair.(mobil)

Ciddi ciddi düşünmeye başladım artık.Aklıma girdi iyice.Yakıtının uygunluğu olsun.Sym kalitesi olsun.
Yokuş 2 kişi performansını yazabilecek olan arkadaş varsa çok sevinirim.
Cbf'm şuan 2011 model 18.500.Eğer şuan satarsam.Değerinin çok çok altında satılacak gerçekten.
Diyorum gelecek sene satayım.Hem fazla değer kaybetmemiş olur.O zamana da 2.el piyasası güçlenmiş olur.
7.500 Tl'ye 8.000 tl'ye sade ve şık beyaz Wolf 250 NB sahibi olurum.

80 kiloyum,artcım yeğenimdi aşağı yukarı oda 80 kilo 139 km/h ile stabil baya gitmiştim.

geçen uzaktan görmüştüm siyahını aynı cıbır 250ye benziyodu

Mustafa kardeşim(Makseli) motorun hayırlı olsun tekrardan sanırım ilk diyenlerdenim kazasız belasız kullan inş demiştim ordaykende :) gerçketn görünüşü çok beğendim hatta Fazer 6 vardı orda bir tane ona baktım filan ama inan senin motor daha çok ilgimi çekti bu neymiş böyle ya dedim SYM de hiç duymadım ama motorun sesi filan hiç kötü değil rodajı bitirdikçe izlenimlerini yazarsan sevinirim çünkü gerçekten hiç kötü bir makineye benzemiyor..

teşekkür ederim @aonal hayırlısıyla daha iyisi senin olsun inş. gelişmeleri yazıyorum-yazacağım ( imzamdaki ) bloga

bu arada

bana aciliyetli olarak ön cam lazım.

alıp kullanmayan varsa parası karşılığında - karşı ödemeli gönderebilir veya varsa satın alabileceğim ( ingilizce ) yabancı bir siteden sipariş verebilirim ?

Makselim hayırlı uğurlu olsun :). Güle güle kazasız, belasız kullan inş. :) Hani yaza sana bi calibre alacağdıkk :D. Olmadı buuu :p.

Makselim hayırlı uğurlu olsun :). Güle güle kazasız, belasız kullan inş. :) Hani yaza sana bi calibre alacağdıkk :D. Olmadı buuu :p.

calibre iyi hoş güzel de çok fazla grnaj var, ben açık sever :)

teşekkür ederim, daha iyisi senin olsun ;)

Senin eski rakkaseden sonra bu sym ilaç gibi gelmiştir. Kazasız belasız

öyle oldu, açılmasını bekliyorum biraz motorun.

şu ktm duke 200 e hiç binmeyeydim keşke. alet psikopat dan beter, çok hırçın. ama hız yapamıyo :)

teşekkürler ;)

http://www.sahibinden.com/search.php?c=4790&c2=179586&b%5Bdetay_269_min%5D=1985&b%5Bdetay_269_max%5D=2013&b%5Bproduct_condition%5D=0

arka topcese demiri ve ön camı engeç 2 hafta içinde takıyorum..
cam mra, demir shad.. ve tüm aksesuarlarını getirtiyorum.. orta sehpası, ön karbon çamurluğu, akropoviç orj. egzosu vs..
yani bunlar sym bayilerinde satışta olacak
koray kardeşim sym wolf bende niyetliyim yalnız aklımda motor grenaj koruma demiri yada takozu satılmıyor mu bayii sordum bizde yok dediler sende var mı yada araştırdın mı satışı varmı

Arkadaşlar manevi nedenler yüzünden satmak düşüncesi var ama henüz belli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar