[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Merhabalar.Abi etrafımda dolu cbf var.Çalıştığım iş yerinde var cbf ve yağ yakmıyor.Daha rahat ve daha güçlü.Görüntüde güzel.Bir tane buldum yukarısokuda 2008 7000 lerde kullanılmamıs fazla.Birde biner denerim iyice araştıracağım.Teşekkürler ilgin için.

Arkadaşlar 28 Nisan pazar günü havalar güzel olursa Ankara Mt den 2 arkadaşımız Boluya bir tur yapacaklar(planlarında bir değişiklik olmazsa)...
Bizim içinde bir değişiklik olur...Haberleşelim...

Tamamdır Mustafa abi...Kanlıcalı Mustafa abide okeyledi...Hilmi abi ve uniqe den onay kaldı bakalım daha var ama...28 Nisan pazar günü...

Tabiki buyursunlar gelsinler :) Bu arada 350 km lık gezıde bazı yerlerde alttan üşümüştüm TEKTEKER_RAMÇO da satılık revit pantalon varmış 100 tl ye aldım.Bugün geldi içlikli gayet temiz sadece yürürken düşmüş birkaç iplik çıkmış dizlerde :)

merhaba arkadaşlar 10 gün kadar önce benim keçiyle karamanlı kıraathanesinin önünden geçerken telefonum çaldı sağa çektim, bir abim geldi yanıma, sen kroscu14 müsün diye sordu :D Sanırım kanlıcalı nickli abimizdi :) selamlarımı iletiyorum kendilerine..

merhaba arkadaşlar 10 gün kadar önce benim keçiyle karamanlı kıraathanesinin önünden geçerken telefonum çaldı sağa çektim, bir abim geldi yanıma, sen kroscu14 müsün diye sordu :D Sanırım kanlıcalı nickli abimizdi :) selamlarımı iletiyorum kendilerine..

aleyküm selam gezilerimize bekleriz

merabalar sanırım bi karışıklık olmuş abi :) herkese selamlar :)

üstad bizim synur makseli kalmalı mı gelecekler kendileriyle konuşmadım ama linkteki gibi bi yer var, eskişehir kampına kalmalı katılamayacaklar için güzel olabilir...

http://tatilindeks.com/bolu_aladag_tatil_konaklama_tesisleri_otel_pansiyon_kamp_1050.aspx

Hocam öncelikle motorunuz hayırlı olsun...Uzaktanda olsa takipteyip...Makseli Gmsi61 Yunus arkadaşım ile yaptığım tel görüşmesinde pazar sabah yola çıkacaklarını söylediler...Beypazarı nallıhan üzerinden Abanta gelecekler bizde direk abanta gelip orda buluşacaz inşallah...Syanür ünde çok isteği var motor topluyom falan dedi ama inşallah oda gelir tanışmış oluruz...Umurcanın durumu şuanada belli değil...Sizide beklerim ...Hem bu sefer olmasa bile gelecekte yapacağınız aladağ kampı için bi keşif turu yapabiliriz beraber...Dostluğumuzu pekiştirmek amaçlı buyrun gelin...Eskişehire yine gidersiniz...Bu hafta Boluya bekliyoruz...Saygılar...

Hocam öncelikle motorunuz hayırlı olsun...Uzaktanda olsa takipteyip...Makseli Gmsi61 Yunus arkadaşım ile yaptığım tel görüşmesinde pazar sabah yola çıkacaklarını söylediler...Beypazarı nallıhan üzerinden Abanta gelecekler bizde direk abanta gelip orda buluşacaz inşallah...Syanür ünde çok isteği var motor topluyom falan dedi ama inşallah oda gelir tanışmış oluruz...Umurcanın durumu şuanada belli değil...Sizide beklerim ...Hem bu sefer olmasa bile gelecekte yapacağınız aladağ kampı için bi keşif turu yapabiliriz beraber...Dostluğumuzu pekiştirmek amaçlı buyrun gelin...Eskişehire yine gidersiniz...Bu hafta Boluya bekliyoruz...Saygılar...

teşekkür ederim;

program gayet uygun gibi...eskişehir' in kalmalı olması beni düşündürüyo zaten...sizin olay gayet mantıklı...muhtemelen gelirim hocam...gelecek bi kaç kişi daha vardır diye düşünüyorum...

teşekkür ederim;

program gayet uygun gibi...eskişehir' in kalmalı olması beni düşündürüyo zaten...sizin olay gayet mantıklı...muhtemelen gelirim hocam...gelecek bi kaç kişi daha vardır diye düşünüyorum...

Makseli ve Gsmi61 ileirtibata geçerseniz daha uygun olur...Görüşmek isterseniz benim Tel:05465661205...Güzel olacak inşallah...

Okan sen yenisini ayarlamışsındır. Yeni motorunla gelirsin:)

Abi nasıl bir genetik varsa bende sürekli fikir değişir :) Antalyadan biri aradı 2750 istiyor lastiksiz çantasız.Bende sana dönüş yaparım dedim kararsızım.Satarsam 1 2 ay bişey alamıyacağım maalesef.Sıfır cbr 125 düşünüyorum bu sefer :) Dadaşa mail attım ödeme seçenekleri ile ilgili.

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

[/COLOR]Azmi ustaya gittik görüştük.Beyaz cbr a talip oldum.Konuşacaklar akşam haber verecekler.Benim motoru 3000 e alırlarsa beyaz cbr ımı alıyorum :)

HondaCBR125R2012White.jpg

Hayırlısı olur inşallah kardeşim...Şekil 10 numara...Hafta sonuna yetişmez ama bi sonraki geziye yakışır artık...İyi haberlerini bekliyoruz...

Hayırlısı olsun abi hayırsızsa olmasın :) Bu akşam haberi gelir ise yarın alırım.Plaka ne kadar zamanda çıkar bilmiyorum :)

Yarın alırsan hafta sonuna plaka yetişmez diye tahmin ediyorum...Yetişirse 10 numara olur haberlerini bekliyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar