İnazumalar nerde üretiliyor bilen warmı?
Hala gidip alamadım motoru işten fırsat bulamadım işallah yarın gidebilirim
orjınal çin:cat:
İnazumalar nerde üretiliyor bilen warmı?
Hala gidip alamadım motoru işten fırsat bulamadım işallah yarın gidebilirim
biraz evvel kızıl yıldırımıma kavuştumartçımla birlikte maltepe bayiden tuzlaya oradanda kurtköye eve geldim. cbf 150 den sonra ülen motor buymuş dedim
biraz aralardan biraz sol şeridin solu ve birazda emniyet şeridinde gittim cbf 150 gibi kıvrak diyebilirim. vites geçişleri mükemmel motorun sesi çok hoş geliyor ivmelenirken. 92 km hıza kadar çıktım her vites geçişlerinde max. 5500-6000 arası vites değiştiriyorum torku mükemmel bayılma diye birşey yok kaldırıp götürüyor ben 96 kg artçım 68 kg. ilk izlenimlerin bunlar resimleri daha sonra eklicem herkese selamlar..
inazumanın evrak işlerini hallettim. öncelikle sigorta yaptırdım. HDI sigortada 158tl tuttu. sonrasında ruhsat plaka işleri vardı. onları da kendim hallettim. takipçiye filan verseniz ya vekalet vereceksiniz ya da imza için yine gitmeniz gerekecek, bu durumda takipçinin bir anlamı olmuyor. fatura vb belgelerle gittim. trafikte şöförler odasının yeri var evrakları verdim, form doldurup fotokopi çekip dosyaları hazırladılar, 13.25tl aldılar. ruhsat işlemleri yapılan yere gidip numara alıp sıra bekledim. sıra gelince evrakları verip, 155 lira ödedim. plaka için bir form verildi ruhsatı 15.00dan sonra vereceklerini söylediler. söylenen saatte gidip ruhsatı aldım. plaka basımı için de yine şöförler odasının atelyesine başvurup 15 tl veriyorsunuz, 1 saat sonra gidip plakayı alıyorsunuz.
toparlamak gerekirse maliyet 158 sigorta+13.25 dosya+155 ruhsat+ 15 plaka = 341.25 tl. biraz vakit alıyor ama zor bir iş değil.
10.950+340 TL'ye o zaman motorun çıplak alımı gerçekleşiyor demektir. Ekipmana ne kadar gider acaba
ben takipçiye 320 tl verdim akşamüstü plaka ve ruhsatı bana getirdi:cherry:inazumanın evrak işlerini hallettim. öncelikle sigorta yaptırdım. HDI sigortada 158tl tuttu. sonrasında ruhsat plaka işleri vardı. onları da kendim hallettim. takipçiye filan verseniz ya vekalet vereceksiniz ya da imza için yine gitmeniz gerekecek, bu durumda takipçinin bir anlamı olmuyor. fatura vb belgelerle gittim. trafikte şöförler odasının yeri var evrakları verdim, form doldurup fotokopi çekip dosyaları hazırladılar, 13.25tl aldılar. ruhsat işlemleri yapılan yere gidip numara alıp sıra bekledim. sıra gelince evrakları verip, 155 lira ödedim. plaka için bir form verildi ruhsatı 15.00dan sonra vereceklerini söylediler. söylenen saatte gidip ruhsatı aldım. plaka basımı için de yine şöförler odasının atelyesine başvurup 15 tl veriyorsunuz, 1 saat sonra gidip plakayı alıyorsunuz.
toparlamak gerekirse maliyet 158 sigorta+13.25 dosya+155 ruhsat+ 15 plaka = 341.25 tl. biraz vakit alıyor ama zor bir iş değil.
ben takipçiye 320 tl verdim akşamüstü plaka ve ruhsatı bana getirdi:cherry:
2013 kawazaki on duruyor ama incelemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
10000 devirde 130 normal değil ama fazla bir şey beklememek lazım yani inazuma 155 i geçeceğini sanmıyorum fazla surat beklememek lazım inazuma konfor rahatlık açısından 10 üzerinden on motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
rodajı tamamladıktan sonra motoru çok güzel açman lazım ve gazı ezerek aç yavaş yavaş ve max redlinede değiştir vitesi ve dediğim gibi çok fazla suratta beklemehayırlı olsun bu arada benim bir kere test etme şansım oldu dediğim kdr var ama değilmi ?rahatlık konfor açısından.1000 km ye de gelsin bir hele ondan sonra devire bak ama rodajı tamamladıysan mutluka dediğim gibi gazı yavaş yavaş ezerek ve max redlinede geçiş yap viteslere 5nci viteste dip yap sonra 6 ya at ve biraz uzun yolda sıkıştır 20 km 30 km
2013 kawazaki on duruyor ama incelemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
10000 devirde 130 normal değil ama fazla bir şey beklememek lazım yani inazuma 155 i geçeceğini sanmıyorum fazla surat beklememek lazım inazuma konfor rahatlık açısından 10 üzerinden on motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
rodajı tamamladıktan sonra motoru çok güzel açman lazım ve gazı ezerek aç yavaş yavaş ve max redlinede değiştir vitesi ve dediğim gibi çok fazla suratta beklemehayırlı olsun bu arada benim bir kere test etme şansım oldu dediğim kdr var ama değilmi ?rahatlık konfor açısından.1000 km ye de gelsin bir hele ondan sonra devire bak ama rodajı tamamladıysan mutluka dediğim gibi gazı yavaş yavaş ezerek ve max redlinede geçiş yap viteslere 5nci viteste dip yap sonra 6 ya at ve biraz uzun yolda sıkıştır 20 km 30 km