[Ankara - MT]

Selam Ankara MT.. Bugün hava güzel gibi.. Turlamak isteyenler 054bir 272on82sekiz

Bu gün 8000 km bakımını Bora Honda da yaptırdım, çok ilgililerdi. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.

Selam ankaralilar, ankarada oturuyorum, tvs apache 150 ve ybr 125 arasinda gidip geliyorum. Tvs nin ankara da bayisi yok suan, bayisi olmayan bi motoru almak nasil olur, yagini balatasini kendim degistirdigimde sorun olur mu? Sizden tvs kullanan varsa bakim isini nasil hallediyorsunuz, garanti meselesi ne oluyor? Bu bayinin olmamasi sorun olusturmicaksa tvs ye daha yakinim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

Ybr tvs arasinda kalmam hakkinda da yorum yapip tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim :)

Sen şu zavallı kuluna şu motosikleti nasip eyle yarabbim, sübhaneke dinimiz amin :cherry:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-temiz-bakimli-sezona-hazir-118365588/detay

Cevabın çok çeşitli formlarda gelebilir rabbinden :mrgreen: Malum atayız rabları pek terbiyesiz
6260389_orig.jpg

Middle%20Finger%20Tree.jpg

Selam ankaralilar, ankarada oturuyorum, tvs apache 150 ve ybr 125 arasinda gidip geliyorum. Tvs nin ankara da bayisi yok suan, bayisi olmayan bi motoru almak nasil olur, yagini balatasini kendim degistirdigimde sorun olur mu? Sizden tvs kullanan varsa bakim isini nasil hallediyorsunuz, garanti meselesi ne oluyor? Bu bayinin olmamasi sorun olusturmicaksa tvs ye daha yakinim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

Ybr tvs arasinda kalmam hakkinda da yorum yapip tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim :)

Redmoon Koray Ybr125 kullanmisti zamaninda...gecen sene benim yaptigim arastirmalara gore bu ikisinden birini secmej gerekirse ibre Ybr125 den yana:):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

hakkinizda hayirlisi :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

ünal,bülent sizlerle sohbeti ve gezmeyi özlemişim :):)

Evet, yağmur yok gibi şimdilik, var mı dışarı çıkmayı düşünenler aceba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Atila Abinin oraya doğru gidiyorum, Erhan da oraya uğrayacaktı heralde.

Ben YBR125 den cok memnun kalmistim acikcasi, bisiklet kadar masrafi vardi :) ama TVS yi hic bilmiyorum, su da var; yeni kasa alirsan bir sure cevrende sadece sende olur motor ;)

Ben YBR125 den cok memnun kalmistim acikcasi, bisiklet kadar masrafi vardi :) ama TVS yi hic bilmiyorum, su da var; yeni kasa alirsan bir sure cevrende sadece sende olur motor ;)

Peki ybr kullandiginiz zamanlar, 2-3 bg daha guclu olsa fena olmazdi dediginiz oldu mi hic? Son hiza ulasmaktan bahsetmiyorum, ivmelenmeyi kastediyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben Okan. Bir ay kadar önce ilk motorumu aldım. Ankara'da acemi acemi dolaşıyorum şimdilik. Forumu bir süredir pasif olarak takip ediyordum. Yakın zamanda foruma dahil oldum. Ankara-MT sayfasına da selam vereyim dedim.

Arkadaşlar merhaba. Ben Okan. Bir ay kadar önce ilk motorumu aldım. Ankara'da acemi acemi dolaşıyorum şimdilik. Forumu bir süredir pasif olarak takip ediyordum. Yakın zamanda foruma dahil oldum. Ankara-MT sayfasına da selam vereyim dedim.

Hoşgeldiniz, buluşmalara felan katılın, kaçırmayın h.sonları :wiinkk:

bu buluşmalar nerede oluyor nerede toplanılıyor face deki sayfayada üyeyim ama net biyer yok sanırım

Motosikleti
VFR1200X
bu buluşmalar nerede oluyor nerede toplanılıyor face deki sayfayada üyeyim ama net biyer yok sanırım

Bizim buluşmalar genelde spontane gelişiyor ama mutlaka buraya yada faceye yazan oluyor. Son dönemde bir de whatsapp grubu üzerinden anlık haberleşilmeye başlandı :)

hoşgeldin...

ağılıklı olarak mengen konağında toplaşma oluyo ama anlık orgaize olunuyo, işi gücü olmayan gidiyo, buğranın da dediği gibi kimimiz de sayfaya gideceğimiz yeri yazıyoruz buraya ya da facebook sayfasına...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar