Cbr 250 ile Muğla-Akyaka-Marmaris Gezisi

Evet arkdaşlar Cbr ile ilk gezime çıktım bu gezide güzergahım Nazilli-Kavaklıdere-Muğla-Akyaka-Marmaris ve dönüş olacak buyrun resimleruşu

Geceden hazırlandım tabiki her zamanki gibi malum yola sabah erken çıkıcam bana Murat abimde yardım etti saolsun

Uploaded with ImageShack.us

Ve ilk molamı Kavaklıdere'de veriyorum küçük insanları sıcak kanlı bir yer bir çay içip sohbet muhabbet edip yoluma devam ediyorum

İkinci molamı ise Muğla da motorcu bir abim olan Hasan abimin yanında veriyorum saolsun güzel bir kahvaltı ve sohbetten sonra onunlada vedalaşıp yoluma devam ediyorumkaya

Karşınızda sakar rampası ve güzel bir manzara çok duymuştum fakat görmek şimdi naip oldu bu yeri virajlar süper tadına doyum olmuyor

Ve Akyaka ya gelmiş bulunuyorum

Akyaka da kalacağım yer Azmak Apart burası motorcu bir Abimiz olan Özgür abimin apartı Apartın önündeki dere ve Akyaka dan güzel kareler

Özgür abi ile yaptığımız güzel bir sohbetten sonra düşüyorum Marmaris yollarına o kadar güzel bir yol ki insan doyamıyor mis gibi doğa ve güzel bir asfalt :)
İşte Marmaris

Dönüşte ise Akçapınar daki eski yola giriorum şu güzelliğe bakın

Akkaya da Meşhur Halil'in yerinde balık yemeden olmaz tabiki de bu mekan suyun sağınızdan solunuzdan aktığı mükemmel bir doğanın içinde o kadar huzur verici bir yemek yiyorsunuzki bitmesini istemiyorsunuz

Gökova orman kampı güneşin batışı

İşte Ümmet abimizin emaktarı oda azmak aparta gelecekti ve ben gezip gelene kadar gelmiş bile

Ümmet abi Özgür abi ve ben

Akşam oldu motorumu güzelce yerine koyduktan sonra aparta girip dinleniyorum

bundan sonra resim çekmedim taki sabaha kadar sabah kalktım hazırlandım Ümmet abi ile çıktık yola ben Bülent abimin yanına gittim o ise yola devam etti malum yol uzun o İskenderun a gidecekmiş

Bülent abi ile yaptığımız güzel bir sohbetten sonra yola çıkıyorum dönüşte hiç resim yok çükü hiç durmadım taki eve gelene kadar buyrun tirpmetremizin son hali

Allah' a şükür bir geziyi daha sağa salim tamamladım İnşallah hep böyle olur hepinizin tekeri düz bassın Allah kazadan beladan korusun...

geçen sene nazilli'ye çok kalabalık olarak kahvaltıya gelmiştik...tanıştık mı seninle...hasan abi , özgür , bülent hepsi de benim arkadaşlarım...bu pazar piknik var ayrıca haberin var mı?

Hayır o zaman Nazilli de değildim ben evet pazar gününden haberim varda ben çalışıyorum malesef :(

Güzel bir gezi olmuş , gezmişsin bizim buraları :) Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Mehmetalim maşallah gezi show yapıyorsun bu akşam :p çok güzel hareketler bunlar :cat: devamını bekleriz paylaşımın bol olsun :rendeer:

Not: Dışarda sanki kar yağacakmış gibi bi soğuk var :pr: resimler hem içimizi ısıttı hem bizi kamçıladı bilesin :)

Marmaris'im bir başka güzel, bir daha ki gelişinizde gelmeden önce haber edin birlikte datça turuna çıkalım veya dönüş yolculugunda belli bir yere kadar eşlik ederim

çok güzel bir gezi olmuş .marmaris motosiklet için çok ideal bir bölge

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Arkadaşım yaşadığınız yerin kıymetini bilin.. Cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz.. Her sene bir çay içmek için bile olsa mutlaka uğrarım Akyaka'ya. Hatta senin de fotoğrafladığın azmak üzerindeki o köprüden zamanında ne levrekler tutmuştum.. Bir de o ağaçlı yolun üzerinde köye yakın çok güzel pide ve tost yapan ancak ismini şimdi hatırlayamadığım bir mekan vardır ki pide ya da tost eşliğinde o "müthiş" ayranlarından da götürmeni şiddetle tavsiye ederim. Çok şanslısınız be kardeşim...

Mehmet kanki nerelere gittin sen hacı vayy be Muğlalı olmama rağmen sakardan geçmeyeli uzun zaman oldu yollarda çok güzel olmuş virajlar süpermiş yaw :) Hacı yeni motor yeni heyecan güzel gezi tebrik ederim seni kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ayrıca bu Pazar pikniğe bende gidemicem çalıştığımdan Nazilli-Denizli-Muğla çok güzel bir buluşma olcak ama kaçırıyorum malesef :pale: Tüm arkadaşlara selamlar...

Mehmetalim maşallah gezi show yapıyorsun bu akşam :p çok güzel hareketler bunlar :cat: devamını bekleriz paylaşımın bol olsun :rendeer:

Not: Dışarda sanki kar yağacakmış gibi bi soğuk var :pr: resimler hem içimizi ısıttı hem bizi kamçıladı bilesin :)

Teşekkürler abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Marmaris'im bir başka güzel, bir daha ki gelişinizde gelmeden önce haber edin birlikte datça turuna çıkalım veya dönüş yolculugunda belli bir yere kadar eşlik ederim

önümüzdeki hafta bi Fethiye planımız var ama daha tam kesinleşmedi kesinleşirse bi tanışabiliriz aslında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

Arkadaşım yaşadığınız yerin kıymetini bilin.. Cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz.. Her sene bir çay içmek için bile olsa mutlaka uğrarım Akyaka'ya. Hatta senin de fotoğrafladığın azmak üzerindeki o köprüden zamanında ne levrekler tutmuştum.. Bir de o ağaçlı yolun üzerinde köye yakın çok güzel pide ve tost yapan ancak ismini şimdi hatırlayamadığım bir mekan vardır ki pide ya da tost eşliğinde o "müthiş" ayranlarından da götürmeni şiddetle tavsiye ederim. Çok şanslısınız be kardeşim...
Bidahaki sefere kesinlikle o tostu yicem herkes övüyo çünkü

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Mehmet kanki nerelere gittin sen hacı vayy be Muğlalı olmama rağmen sakardan geçmeyeli uzun zaman oldu yollarda çok güzel olmuş virajlar süpermiş yaw :) Hacı yeni motor yeni heyecan güzel gezi tebrik ederim seni kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ayrıca bu Pazar pikniğe bende gidemicem çalıştığımdan Nazilli-Denizli-Muğla çok güzel bir buluşma olcak ama kaçırıyorum malesef :pale: Tüm arkadaşlara selamlar...

Sorma kardeşim yaa bizi bu pazar çalışmaları mahvediyo ya :)

haberim olsaydı muğladan marmarise kadar gelirdim, çok güzel vakit geçirmişsin, nice gezmelere

çok güzel bir gezi olmuş ,ağaçlık'lı o yolda motorun resmini çok beğendim,birde ümmet perkitan adam hala geziyor demek helal olsun...

Sorma kardeşim yaa bizi bu pazar çalışmaları mahvediyo ya :)[/QUOTE]

Aynen kanki ya Pazar çalışmak çok kötü bişey ya

güzel gezi olmus benımde kafamda bi akyaka turu var. bakalım artık ne zman gideriz ne ara bos oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi olmuş, ayrıca Akçapınar'da eski yolda çektiğiniz kareler çok güzel. Elinize sağlık..

güzel gezi olmus benımde kafamda bi akyaka turu var. bakalım artık ne zman gideriz ne ara bos oluruz.

Kesinlikle gidin mükemmel bir yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş, ayrıca Akçapınar'da eski yolda çektiğiniz kareler çok güzel. Elinize sağlık..

siz birde canlı bir şekilde görün orayı insan hayran kalıyo

Ahh ahh marmariste calistigim gunler geldi aklima, guzel gezi olmus tebrikler. Tam havasi yaz sicaginda daha zor olur o yol.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle gidin mükemmel bir yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

siz birde canlı bir şekilde görün orayı insan hayran kalıyo

İnşallah..

çok güzel gezmişsin kardeşim

ben de Allah nasip ederse yazın muğla taraflarına gezi düşünüyorum akyaka muğlaya mı bağlı?
bir de bu motorcu arkadaşımızın apartı tam olarak nerede acaba kalacak olursak orada kalalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar