selam herkese.. Bu Ankara MT her perşembe buluşması yapardı eskiden... Hava da iyi yani bahane anlamında ..Tüm MT yi özledim, bi görüşemedik yanii...
Motorun km si nedir?senkron panpa yanlış demişim...
zaten hiç bir servise güvenmeyin birisi az diğeri çok sağıyor olay bu.
Buarada Mt-03 'ü nezamandan beri kullanıyorsunuz?
Hoşgeldiniz, kabul etmek nedemek![]()
hoşgeldiniz.
Işıl bisikliet sedat bey den mi aldınız Calibre yi ? sizi görmüştüm sanırım, 2 arkadaş gelmiştiniz,
hayırlı olsun![]()
hosbuldukaynen abimle geldim daha cıkaramadım yarın cıkarıcam km teli filan koptu..
@maxeli nördün dişli işini mustafa?
3 km lik sürekli manevralı bir sürüş işyeri bahçesinde...güven patlaması yaşadım) trafiğe çıkmamak için kendimi zor tuttum
))
ikarus sendromu'na dikkat et.
Aman Sakin) kesinlikle haklısın..benimki anlık bir durumdu.
motoru bayiden çıkarmadan km teli mi koptu anlamadım
yok ya sürerken gitti ben 2. el aldım motoru hatta bujiyide yamuk takmışlar yalama olmş üst kapak filan problem cıkardı biraz bana ama olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
motoru bayiden çıkarmadan km teli mi koptu anlamadım
yok usta 2. el aldım zaten motoru 250-300 bastım cok zorlamışım motoruşaka bi yana 30la filan gidiyodum herhalde
Motorun km si nedir?
ikarus sendromu'na dikkat et.
Garajı sel basmıştır... Selden bir adet Wolf kurtarılmıştır, kendisi zarar görmemiş sadece lastikleri ıslanmıştır. Uygun fiyattan verebilirim düşünen olursa...:bounce:
Hayır hayır, aç gazı aç köküne kadar ! Kesinlikle öyle daha güzel oluyor... :queen:
Bilinçli bir insan zaten trafikte kendisini frenlemeyi bilir :wiinkk: Benim gibi şuurunuzu ofiste bırakıp gezmeyin... ::deliir::
2)Motosiklete başlayan herkes 100 km yi KESİNLİKLE geçmem zira benim amacım etrafı izleyerek salına salına gezmek diyen herkes İŞKEMBEYİ KÜBRADAN ATIYOR.
ben de 185 ile şimdiye kadar gördüğüm en yüksek sürati gördüm...insan gazı açtıkça açası geliyor valla..![]()
....komperesyon segmanlarını oturtmak için...