TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
enes cbrın ustune 1000tl ver benim apacheyi sana vereeyim, egzozda sende kalsın:queen::queen::queen:

Napıcam Apacheyi hacı :D Ninjadan bahsediom ben dur .. Bitti küçük ccyle uğraşmam daha :D Tabi biraz beklicem ama olsun ..

Aynen hee tam ben dicektim :) Bankayı patlattında bizim mi haberimiz yok Enes :queen:

hacı nerden geliyor bu değirmenin suyu:)alanada satanada hayırlı olsun:)

Yok ya, şimdi biraz maddi sıkıntıdayım , Evdekilerle konuştum satıp simdi biraz rahatlıcam , Haziran sonu okul bitimi onlarda yardım etcek Bi ninja bakıcaz bakalım .. anlaşma bu yönde , yoksa bende para ne gezer :D

Yok ya, şimdi biraz maddi sıkıntıdayım , Evdekilerle konuştum satıp simdi biraz rahatlıcam , Haziran sonu okul bitimi onlarda yardım etcek Bi ninja bakıcaz bakalım .. anlaşma bu yönde , yoksa bende para ne gezer :D

Hakkında hayırlısını dilerim hacım. Umarım kavuşursun ninja'ya :)

millet ben motor u takas yapcam ya biraz farkli motor a bineyim honda cbf 150 , ybr esd , honda pcx artik birazda titresimsiz takilalim :) sonra 13 modele donerim tekrar siz ne dersiniz goruslernizi bekliyorum ?;-)

Napıcam Apacheyi hacı :D Ninjadan bahsediom ben dur .. Bitti küçük ccyle uğraşmam daha :D Tabi biraz beklicem ama olsun ..

hacı pederlerin bu konudaki lafına güveneyim deme sakın:)

Selam arkadaşlar kısmetse hafta sonu edirneye gidip gelecem total de 500 km ortalama hızım 100-120 aralığında olacak 1 saaat te bir motoru 10 -15 dakika dinlendirmeyi düşünüyorum şimdi kafama takılan soru var motorum şu an da 5000 km de ve daha 500 km önce buji hava filtresi yağ ve yağ filtresini değiştirdim uzun yolda yağ eksiltir diyorlar doğru mu eksiltirse ne kadar eksiltir bilen var mı?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Selam arkadaşlar kısmetse hafta sonu edirneye gidip gelecem total de 500 km ortalama hızım 100-120 aralığında olacak 1 saaat te bir motoru 10 -15 dakika dinlendirmeyi düşünüyorum şimdi kafama takılan soru var motorum şu an da 5000 km de ve daha 500 km önce buji hava filtresi yağ ve yağ filtresini değiştirdim uzun yolda yağ eksiltir diyorlar doğru mu eksiltirse ne kadar eksiltir bilen var mı?

Ben 1600 km canını çıkardım motorun eksiltme fln olmadı , sıkıntı olmaz bas kontağa besmele çek devam ..

hararet yaptırırsan keçelerin oradan kaçırmaya başlıyor onun dışında eksiltmez

Ayvalık-Ankara arası gidiş geliş yaklaşık 1500 km yol yaptım 7-8 mola ile bitirdim yolu ve geldiğimde yağ değişimi yaptım hemen..eksiltme yok ;) yeter ki çok yüksek devir çevirme redline civarında ve hararet yaptırma..onun dışında bas gaza hiç korkma

sbr

biz abanta gidip geldik. nasıl gittiğimizi sadece ekiptekiler bilir:queen: özellikle ölçtürdüm 950 gr yağ çıktı

yeni kasa yı koca izmirde göreceğimiz bi bayi yokmu ya internetten bakıyorum sadece istanbulda var
Merhaba, eski modeli daha yakışıklı bence hemde 500 lira ucuz 2012 sıfır almanı tavsiye ederim, 2013 model biraz abartılı olmuş yan karenaj birde sakal motor küçücük kalmış içinde ama zevk meselesi rtr 160 olsa neyse abs filan var arka disk fren

MOTOMOT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

526 SOK.NO:14 YAĞHANELER / İZMİR

0(232)256 68 31

yeni kasa varmı orda 2 hafta önce gittim yoktu

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

Merhaba, eski modeli daha yakışıklı bence hemde 500 lira ucuz 2012 sıfır almanı tavsiye ederim, 2013 model biraz abartılı olmuş yan karenaj birde sakal motor küçücük kalmış içinde ama zevk meselesi rtr 160 olsa neyse abs filan var arka disk fren

farı ve rengi için alıcam :) yeşil :) bide almışken 2013 ü olsun. ama gidip bi yakından inceleyemedim en son istanbula gidicem bakmaya :) yoksa 1 - 1,5 ay daha boşa beklemim alayım 2012

apachenin debriyaj balatasi genel olarak istanbulda kac km gidiyor. benimki bitmeye yaklasti gibi. istanbuldakiler motorun ilk debriyaj balatasini kac kmde degistirdi?

km kaç senin ?
benim debriyajda aşırı kullanımda 7000km de teklemeye başladıda :)

aynen benimkide 7600 yeni yeni yokuslarda hissettirmeye basladi ozellikle trafikte cok isininca hemen belli ediyor. ben cok sert kullanirim motoru ama bu kadar hizli bitecegini dusunmeistim sonraki bakimda ekstra masraf cikti simdi:sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar