TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/114980-apache-rtr-ima-far-alti-ve-topcase-led-uygulamam.html
Arkadaşlar rtr ıma led uygulamam

valla çok güzel etkinlik oldu istanbul park benim de ilk etkinliğim ve yeni motorumla sizlerle olmak güzeldi arkadaşlar..

başka etkinliklerde tekrar buluşmak üzere inşallah..

bende eski apache yim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

güzel istanbul park videoları var lakin apachi başlığının altında istanbul park taki apache lerin videosu neden yok ?

selam arkadaşlar motoruma alarm tyaktırmak istiyorum onerdıgınız marka ve ya taktırabılecegım yer varmı bursa da yaşıyorum.

Alarm konusunu ben de düşünmüştüm hocam ama alarmın kendisini almak değil de taktırmak eziyet. ben çok ucuza bir tane bulup almıştım bir tanıdıktan, piyasadaki en iyisi. markasını şimdi hatırlamıyorum ama kumandadan çalıştırma özelliği bile var. ancak şunu söyliym taktırmak kendisinden pahalıya gelebiliyor. bunun için de alarmlı bir disk kilidi almanı öneririm. mts markaydı sanırım alarmlı disk kilidi şişlide 35 tl idi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Motorunda telefon şarj eden var mı? yaptınız mı böyle bir aparat?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
BeyLer Bnm Cbr yi Satıp Haziran sonuna doğru Bi ninja 250r düŞünüyorum .. Varsa tanıdığınız bildiğiniz Cbr isteyen , bildirirsiniz ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-arrow-egsoz-yeni-muayane-extrali-cbr-125-120640304/detay/

Alarm konusunu ben de düşünmüştüm hocam ama alarmın kendisini almak değil de taktırmak eziyet. ben çok ucuza bir tane bulup almıştım bir tanıdıktan, piyasadaki en iyisi. markasını şimdi hatırlamıyorum ama kumandadan çalıştırma özelliği bile var. ancak şunu söyliym taktırmak kendisinden pahalıya gelebiliyor. bunun için de alarmlı bir disk kilidi almanı öneririm. mts markaydı sanırım alarmlı disk kilidi şişlide 35 tl idi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

alarm bağlamak basit uzaktan çalıştırma işi biraz zahmetli olabilir çakmağı bende istiyorum fakat su geçirmeyen çakmak bulamadım bursada

BeyLer Bnm Cbr yi Satıp Haziran sonuna doğru Bi ninja 250r düŞünüyorum .. Varsa tanıdığınız bildiğiniz Cbr isteyen , bildirirsiniz ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yeni-muayane-extrali-cbr-125-120640304/detay/

hacı nerden geliyor bu değirmenin suyu:)alanada satanada hayırlı olsun:)

sbr

ben ediyorum. 150 watt inverter var. aküye bağladım. prize takıyorum şarj aletini,şarj ediyor. ama sadece şarj aleti takıyorum aküyü öldürmesin diye.

Ben de sadece telefon için kullanacağım zaten. Aküye bir dişi priz bağladın inverter ile birlikte anladığım kadarıyla, doğru mu?

sbr

http://answers.halfords.com/answers/4028/product/178269/questions.htm

ben buna benzer bişey aldım..çakmaklık çıkışı alıp aküye bağladım..ınverter ıda çakmaklığa takıyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

ama selenin altında hem inverter hem telefon hem sarj aletı sığdırmak biraz zor.. avadanlığı çıkardım.oralarda karmakarışık duruyo:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

alarm bağlamak basit uzaktan çalıştırma işi biraz zahmetli olabilir çakmağı bende istiyorum fakat su geçirmeyen çakmak bulamadım bursada

hacı nerden geliyor bu değirmenin suyu:)alanada satanada hayırlı olsun:)

enes cbrın ustune 1000tl ver benim apacheyi sana vereeyim, egzozda sende kalsın:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar