Sen nası biliyosan öyle yap, garanti bakımına götürsen 2000km'de bir değiştirecekler bujiyi. Hem de 3 liralık bujiye 10 lira yazacaklar. Ben 4 bin km'de bir değiştirilmesi gerektiğini söylüyorum ucuz buji de kullanılabilir.10 litre benzin tasarruf edemezsin abi o kadar da degıl. eskimiş bujiden kastın gercekten eskimiş bi bujiyse, kuflenmıs paslanmıs bı motorun bujısıyse tamam. ben saglam bujıden bahsedıyorum mengü abi. 2. vurgulayısım. herneyse ya amaaan. 3-4 lıra ıcın nıye kastım kendımı bılmıyorum. para mılletın cebınden cıkıyor. ben bosuna ugrasılmasın dıye yazdım kötü oldum. hadi iyi günler mengü abi ya.
Arkadaslar benim icin bi yardim toplamasi yapin herkes 5lira atsin banada bi drift alalim artik ya![]()
3 bin liralık laptopu alırken bize mi sordun panpa :cherry:Arkadaslar benim icin bi yardim toplamasi yapin herkes 5lira atsin banada bi drift alalim artik ya![]()
10 litre benzin tasarruf edemezsin abi o kadar da degıl. eskimiş bujiden kastın gercekten eskimiş bi bujiyse, kuflenmıs paslanmıs bı motorun bujısıyse tamam. ben saglam bujıden bahsedıyorum mengü abi. 2. vurgulayısım. herneyse ya amaaan. 3-4 lıra ıcın nıye kastım kendımı bılmıyorum. para mılletın cebınden cıkıyor. ben bosuna ugrasılmasın dıye yazdım kötü oldum. hadi iyi günler mengü abi ya.
Beyler eve şu yağ konusuna bi açıklık getirirsen bende sevinirim castrol power 4 t altın sarısı düşünüyorum bende siz ne kullanıyorsunuz? Birde defalarca sordum motorun üstünde benzin lekesi var yıkayınca falan çıkmıyor neyle çıkartabilirim onu ayriyetten kaç bin devirde kullanıyorsunuz rölantiyi ?
3 bin liralık laptopu alırken bize mi sordun panpa :cherry:
Arkadaşlar ilk 500 km bakımına 50 km kaldı.Yağ olarak CASTROL POWER 1 4T 10W-40 almayı düşünüyorum.Fikirlerinizi ve de kendi kullandığınız yağların + ve - yönlerini yazarmısınız?
Beyler eve şu yağ konusuna bi açıklık getirirsen bende sevinirim castrol power 4 t altın sarısı düşünüyorum bende siz ne kullanıyorsunuz? Birde defalarca sordum motorun üstünde benzin lekesi var yıkayınca falan çıkmıyor neyle çıkartabilirim onu ayriyetten kaç bin devirde kullanıyorsunuz rölantiyi ?

Eyvallah peki yaz için yine aynısının 20-50 si mi ?Daha önceki sayfalardada yazıldığı gibi çoğu kişi Castrol Power 1 kullanıyor ve bu markadan memnun. Önceki sayfaları okursanız zaten bu konuya daha önceden açıklık getirildiğini göreceksiniz.
Tekrar açıklık getirelim ben castrol power 1 10/40 yağ kullanıyorum ve memnunum.
[url]http://j1304.hizliresim.com/18/g/m1vx0.jpg[/url]
Daha önceki sayfalardada yazıldığı gibi çoğu kişi Castrol Power 1 kullanıyor ve bu markadan memnun. Önceki sayfaları okursanız zaten bu konuya daha önceden açıklık getirildiğini göreceksiniz.
Tekrar açıklık getirelim ben castrol power 1 10/40 yağ kullanıyorum ve memnunum.
[url]http://j1304.hizliresim.com/18/g/m1vx0.jpg[/url]
slm arkadaşlar
gklp45 benzin lekesi için pasta kullan yalnız aşırı ovalama boyayı inceltirsin
birde yaz için de olsa 20-50 kullanmayın arkadaşlar çok tırt. vites geçişleri daha kemikli oluyor ve ilk çalıştırma da 10-40 ya da 15-40 gibi yağlama yapamıyor
yaz için tavsiyem 15-40 arkadaşlar
sezon açıldı artık motora yapmadığım birkaç dekerasyon vardı onların siparişini verdim salı elimde olur en geç
öncelikle egsozu boyayacağım. bunun için yanmaz siyah boya sparişi verdim.
şerit ve tank pad uygulamasını gerçekleştireceğim
mont ve eldiven işini de yenilediğim için biraz gecikti bu işlemler
ve son olarakda çantaya artçının yaslanması için küçük bir sisy bar yapacağım (el emeği ile)
bir de sis lambası yapmayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyebilir sanırım
resimlerini ve motorun son halini paylaşırım
http://k1304.hizliresim.com/18/g/m28sr.jpg