Fazer ve Z750 ile Bozdağ Gölcük Ödemiş Tire gezimiz

Bir hafta aradan sonra tekrar herkese merhaba
Geçen haftaki selçuk gezimizden sonra bu hafta da Salihli yolundan bozdağa çıkıp ödemiş yolundan tire bayındır yaptık
toplam 320 km yol katettik.Çok fazla resim çekemesekte geçen seferki gibi belgesel tadında bir video çekip hazırladık.
Özellikle videoyu izlemenizi öneririm.Yemekler için şimdiden özür dilerim umarım canınızı çektirmeyiz:)
Kemalpaşa belkahve girişinde erdal kardeşimizi beklerken
img9277v.jpg

Sart beldesi lidya tapınağı giriş 8 lira biz girmedik
img9286q.jpg

img9296r.jpg

Bozdağ eteklerinde kırkoluk mevkii
img9320fa.jpg

img9326z.jpg

img9328o.jpg

Bozdağ Gölcük
img9334m.jpg

Ödemiş Birgi
img9364xy.jpg

ve Tirede meşhur tire köfte :cat:
img9368t.jpg

img9382s.jpg

img9390eg.jpg

img9396n.jpg

img9399w.jpg

Bu gezide kendimize bir gopro aldık onun faydasını gördük çok güzel çekimler yaptılk
Buda videomuz İzlemenizi öneririz

İyi Seyirler

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel ve keyifli bir güne imza atmışsınız.

Ellerinize sağlık.:cat:

Video oldukça başarılı.:thumleft:

Güzel gezi olmuş. videoda güzel. paylaşım için sağolasın :cat:

çok güzel bir haftasonu gezisi eğlencesi yasanmiş,
paylaşim için teşekkurler

izmir de olmak var işte...har daim gezme tozma imkanı...ankara da hava muhalefeti keyfin içine ediyor...

sizin hanımlar baya anlayışlıymış :) her hafta ben böyle gezsem varya direk kapıya koyar heralde :)

izmir de olmak var işte...har daim gezme tozma imkanı...ankara da hava muhalefeti keyfin içine ediyor...
valla kardeşim şansımıza 2 hafta üst üste havalar güzeldi çıktık hemen bizde. merak etme yakında tüm yurt sıcak hava dalgasına girer nasılsa o zaman senin gezilerini bekliyor oluruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

sizin hanımlar baya anlayışlıymış :) her hafta ben böyle gezsem varya direk kapıya koyar heralde :)
Aslında pek anlayışlı değiller o yüzden videoda biraz yalakalık yaptık :) zaten mecburen 1 hafta ara vermek durumundayız suratlar düşmeye başladı :mrgreen:

Güzel bir gezi olmuş,
Paylaşım için teşekkürler, Tire köfte harika görünüyor.
Afiyet şeker olsun.

Motosikleti
yok
gerçekten çok iyi bir gezi ve harikaa video olmuş ...

üstad biz 6 gün hatuna çalışıyoz bi gün müsade alabilmek için...sen de balkon yıkamadan başlayabilirsin...:)

siz balkonla yırtabiliyorsanız iyi vallahi :) ben 2 gündür evin bahçesini temizliyorum, toprağı belledim.. sebze meyve ekeceğiz yazın yemelik.. bahçenin içinde yürümek için taşlar var onları tek tek söküp kenarındaki otları temizledim sen düşün artık :D:D

siz balkonla yırtabiliyorsanız iyi vallahi :) ben 2 gündür evin bahçesini temizliyorum, toprağı belledim.. sebze meyve ekeceğiz yazın yemelik.. bahçenin içinde yürümek için taşlar var onları tek tek söküp kenarındaki otları temizledim sen düşün artık :D:D

hocam balkon işin başlangıç noktası, bunun çocuğu gezdirmesi var, süpürge tutması var...ama senin de vazifeler çokmuş...görsün yenge tüm bunları:)

tam tadında bi gezi video süper...

hem gezip hem bu video hazırlamak emek ister,elinize sağlık:cat:

bu video kurgusunu hanginiz yapıyor :) maşallah birde hangi programı kullanıyorsunuz?

Geziniz gerçekten çok güzel Şu Ankaraya da yaz bir gelmedi gitti...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar