Köfte borcu var en kısa zamanda istiyorum :queen::queen:
Köfte borcu var en kısa zamanda istiyorum :queen::queen:
O bir cbf150 aşığıydı.Bu büyük aşkında ihanete uğradı.Kendisi de bir çok aldatma teşebbüsünde bulunsa da beceremedi.Sonunda tekrar eski aşkına geri dönüş yaptı.Bütün cbf150 sahiplerinin yaşadığı büyük travmayı kendisi atlatamadı.Sinirli asabi bi insan oldu çıktı.Aklın cbf150'yi bırak der ama gönlün bi türlü bırakamaz.Hatta benim gibi bir gün transalp sahibi bile olsanız acaba kenarda ikinci motorum olarak cbf150 mi alsam diye kendinizi düşünmekten alamazsınız.Kendisine cbf150 ile ikinci baharında mutluluklar dilerim.Vazgeçsin büyük motor sevdasından.CBF150 ile ağır ağır takılmaya devam etsin.
60000 km deki motora 3 defa silindir, gömlek attı.. bende olsam meteyi bırakırdım :cherry:
Nasıl olduda forum yönelticilerinden birisi gelip
Forum kuralları bilmem kaça bilmem ne : Kişiye özel konu açılamaz. Hadiyin dağılın şimdi
Demedi ??? enteresan
Nasıl olduda forum yönelticilerinden birisi gelip
Forum kuralları bilmem kaça bilmem ne : Kişiye özel konu açılamaz. Hadiyin dağılın şimdi
Demedi ??? enteresan
Ulen insanlık yapalım dedik kabahatli olduk.Ben ne bileyim olm senin samimi olduğunu.Belki birbirinize hıyarlarınızı gösterecek derecede samimisinizdir.Ne hıyarımı yerseniz yiyin.Millet forumda çeteyi kurmuş.Bi laf söyledik köpek gibi hırlamaya başladınız.Ne bileyim ben aranızda böyle yavşak muhabbetler olan bi arkadaş grubu olduğunuzu.
Kendisinin şok görüntüleri AZ SONRA . Şok şok şok Metehan ı hiç böyle görmemiştiniz. :cherry: