[Çanakkale - MT]

Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 2 ay önce yenice ilcesine tayin oldum. daha önceden Honda cbr 125 im vardı 1 yıl kadar kullanıp sattım. buraya geldiğimde doğaya karşı gelemedim ve cumartesi günü can dan kanuni cross 150 siparişi verdim bu hafta motor elime gecer. ilerliyen haftalarda sizlerle tanışıp gezilerinize katılmak isterim.

Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 2 ay önce yenice ilcesine tayin oldum. daha önceden Honda cbr 125 im vardı 1 yıl kadar kullanıp sattım. buraya geldiğimde doğaya karşı gelemedim ve cumartesi günü can dan kanuni cross 150 siparişi verdim bu hafta motor elime gecer. ilerliyen haftalarda sizlerle tanışıp gezilerinize katılmak isterim.

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.Motor çoktan elinize ulaşmıştır fotoları bekliyoruz:)

valla işten güçten ilgilenemiyoruz dostum gözüm kulağım burada. Bakalım ramazandan sonra ayarlanır işallah bişeyler.

cumleten merhabalar, bayramda (motosıkletle olmasa da) 1 2 gece canakkalede konaklayacagım. şehir içinde fiyatı öğrencıye uygun motel tarzı bır yer var mı bıldıgınız?

iskelenin karsisinda solda pizzaci ve kokorecciler var, pizzaciyla biga koftecisinin arasindaki sokakta gir marti pansiyon var fiyatlari uygun. onun disinda iskelde indikten sonra karsina cikan genis caddenin sag tarafinda papagan veya veziroglu pastanelerinin sokaginda da pansiyon var.

tesekkurler arkadasım :) ıskele sehır ıcınde kalıyor mu? bırde otobusle gelecegım ıcın arkadasım 'rıca et şofore ıskelede ındırsın sızı' dedi. otobusler ıskeleden gecıyor mu? yanı oyle bır sansımız var mı?

edirneden geliyorsan eger: eceabattan vapura binecek otobusun. vapurun yanastigi yer canakkalenin gobegidir ve iskele olarak anilir :) sofore de hatirlatabilirsin ama zaten gemiden indigin yer iskele olacak cok basit. iyi yolculuklar :)

çanakkale den selamlar. mondial 100 superboy aldım ama 29 yaşa pek hitap etmedi bütçe meselesi ilerde güzel bir chopper ister gönül. :)

Valla usta kimse kalmadı gibi ne bi kelime yazan ne bi etkinlik ne bişey,böyle bi memleketin mt si nasıl ölü olur anlamıyorum ara ara yeşillendirmeye çalışıyorum işte bende buraları:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar