küçük bir düzeltme yere değil göğe bakacak yani yukarda kalacak :cat:
Evet doğru diyorsun.
Haftasonu buluşmamızdan 3-5 kare koymak istiyorum.
C.tesi buluşmamız, gerçi kürşat foto kısmını kaçırdın ama olsun. Bir dahakine erken gelirsin halay bile çekeriz

---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Pazar Günü ise Serdivan Tepede Mangal Keyfi yaptık. Adapazarını tepeden görmek isteyenler ve yamaç paraşütü yapanlar için mükemmel bir tepe, crosscular için ise vazgeçilmez.
Önce grup olarak kasap'ın önünde mola verdik. Köfte, Sucuk, Kömür stoğumuzu yaparaktan yol aldık.
Bu foto kesinlikle nobel ödülü alır. bir avuç zeki insanın, bakırköy delisi gibi aynı anda poz vermesi imkansızdır.
Bunun sebebi bir önceki kamp alanında ağaç sineklerinin saldırısına uğramamızda olabilir. Normalde sinekler ateş ve dumandan kaçar ama orda istilaya uğradık.
Burası oba seçimi yaptığımız yer, okumuz olmadığından havaya tükürdük
ilk insan, mağara adamı olduğumdan ilk ateşi de ben yaktım. Ateşi görenler haraket etmeye başladı.
Bunlarda mangala gelen vatandaşların atları

, daha fazlası vardı ama karnı doyuran kaçtı, bizde kalanları fotoladık.
Kimsenin canı çekmesin diye, yeme anını buraya koymuyorum. bu yemek faslından sonraki muhabbet kareleri
karnımızı doyurduk, biraz dinlenelim. Göl manzarısına karşı meditasyona başlıyorum.
yağmurdan korkanlar kaçtı. korkmayan deli ekip daha da tepelerde bir yerde bulunan çay ocağına gitmeye karar verdi.
Allahın tepesinde bir bardak çaya 2 TL verdik ya o çok koydu. Biz onlarda kazansın diye 8 kişi gittik. adam başı 3 çay içtik ki para kalsın. kalmaz olaydı. herkes çok kızdı.
Şehir merkezinde en lüks yerde bile çay 1.5 TL oha, ondan sonra batıyoruz. batarsın tabi, bu grup orayı sevmişti. her hafta sonu en az 10-15 kişi gelirdi. kendi kaybetti.
Duyan hiç bir arkadaşımız oraya adım atmaz artık. Çok üzücü bir durum
Tepeden merkeze indiğimizde bir arkadaşımız yanımıza geldi. Motobisikletci bir abinin yiğenin doğum günü var dedi.
Hazır burdayız kıza bir süpriz yapalım dedi. Bizde adam başı bir gül aldık. ve ani baskınla kıza süpriz yapdık. Keşke o anları kaydedecek kameram olsaydı.
Kapıda habersiz duran kız bizi görünce yerinde duramadı. Çığlık çığlığa bir sağa bir sola koşturdu durdu. Bu yaşta bizi de duygulandırdılar. Nerdeyse ağlayacaktık.
Günün en güzel anı bu olsa gerek ,
Doğum günü dileklerimizi ve kahvelerimizi içtikten sonra günü arkadaşımızın playstation dükkanında bitirdik.
Orda bu güzel aleti gördük ve hatıra fotosu çekmeden yapamadık