[Adana - MT]

sevgili kardeşlerim şu an moralim ÇOK BOZUK halen kendimde değilim bazen kendime çok kızıyorum nedenmi diyeceksiniz işte düşünmeden HAREKET ederseniz olacağı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:pr:nasıl yaptım,nasıl ettimde akşam bora denilen herifi onure edip başkan iln etttimmmm anlamış değilim kendime çok sinirleniyorum acaba bazı hainler iştiğim çaya birşeylermi ATTI bugün kan tahlili yaptırıp emin olacağım eğerrrrrrrrrr işgüzarlar varsa ve bunu tespit ettirirsen en kısa taraftan savcılığa suç duyuru yapacağım .:queen:yinede tahlilden sonra buna emin olacağım kanaatindeyim eğer şüpelerim doğru ise tahmin ettiğim düşmanlarımı açıklamakta bir sakınca görmem:flower:şüpelile arasında bana ters gelen lerden şüphe duyduğum zatları bilirsiniz.banat,koluman,murat hoca gerçi aramıza sonradan katılan ve katılmasından dolayı şüpe duyduğum FATİH abimizde olabilir kanaatindeyim:rendeer:en kısa zamanda kendimi yinede başkanlık için adaylığımı koyacağımı ve bunda rahatsız OLANLARI benim kazabımdan kaçamıyacaklarımı site tarafında açıklamak zorunda olduğumu hatırlatıp taraftarlarımı vermiş olduğum rahatsızlığımda dolayı özürlerimi sunma ihtiyacını duymanın gururu ve seyri içinde gözlerinizden öpmenin mutluluğu içinde olduğumu bildirir yazımdır desem sizi üzmem herhalde.saygılarımla NİNJA muzaffer.:queen:

şuan bildiğim HATAY GEZİSİ katılımcıları.gelmek isteyenler lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
1-ben ve eşim,
2-koluman muzaffer ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-gürselin kardeşi mehmet,eşi ve çocukları (araç ile),
5-yusuf ziya ve eşi,
6-gökmen ve eşi,
7-fatih abi,belki eşi ve kızı(araç ile)
8-oğuz,
9-vfr murat,
10-beter emre ve arkadaşı,
11-recep albay,belki eşi,
12-
13-
14-
15-

Nasip olursa bende gelmek isterim.

Adana İl Temsilcisi
HATAY GEZİSİ katılımcıları.gelmek isteyenler lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
1-ben ve eşim,
3-gürsel ve eşi,
5-yusuf ziya ve eşi,
6-gökmen ve eşi,
8-oğuz,
9-vfr murat,
12-mesut,
13-
14-
15-

sevgili kardeşlerim şu an moralim ÇOK BOZUK halen kendimde değilim bazen kendime çok kızıyorum nedenmi diyeceksiniz işte düşünmeden HAREKET ederseniz olacağı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:pr:nasıl yaptım,nasıl ettimde akşam bora denilen herifi onure edip başkan iln etttimmmm anlamış değilim kendime çok sinirleniyorum acaba bazı hainler iştiğim çaya birşeylermi ATTI bugün kan tahlili yaptırıp emin olacağım eğerrrrrrrrrr işgüzarlar varsa ve bunu tespit ettirirsen en kısa taraftan savcılığa suç duyuru yapacağım .:queen:yinede tahlilden sonra buna emin olacağım kanaatindeyim eğer şüpelerim doğru ise tahmin ettiğim düşmanlarımı açıklamakta bir sakınca görmem:flower:şüpelile arasında bana ters gelen lerden şüphe duyduğum zatları bilirsiniz.banat,koluman,murat hoca gerçi aramıza sonradan katılan ve katılmasından dolayı şüpe duyduğum FATİH abimizde olabilir kanaatindeyim:rendeer:en kısa zamanda kendimi yinede başkanlık için adaylığımı koyacağımı ve bunda rahatsız OLANLARI benim kazabımdan kaçamıyacaklarımı site tarafında açıklamak zorunda olduğumu hatırlatıp taraftarlarımı vermiş olduğum rahatsızlığımda dolayı özürlerimi sunma ihtiyacını duymanın gururu ve seyri içinde gözlerinizden öpmenin mutluluğu içinde olduğumu bildirir yazımdır desem sizi üzmem herhalde.saygılarımla NİNJA muzaffer.:queen:

Yine girmişsin bunalıma :mrgreen: Yeni imzan hayırlı olsun adaşım; NİNJA muzaffer :cat:

Mesut kardeşim fotolar için teşekkürler...:rendeer:

Sayın NINJAA Muzaffer abim: Aboooooow... naaaptım ki ben benide eklemişsin listeye seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim...:queen:

Herkese iyi gunler dun aksamki toplanti yine harikaydi (ninja muzaffer abi icin pek iyi gectimi bilmiyorum :) diline saglik bizi guldurdun abi ve kesene bereket tatlilar icin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

Ha bu arada yusuf kardesim tlfondan girdigimden senin yazini anca gordum kusura bakma cok gecmis olsun umarim ciddi bisey yoktur :(

Adana İl Temsilcisi
geçmiş olsun yusuf,inşallah önemli birşey yoktur.bahadırın dediği gibi yapabileceğimiz birşey varsa hazırız.

Yusuf kardeşim geçmiş olsun,
Allah şifa versin.

Akşamki toplantı için tüm arkadaşlarıma, özellikle gecenin her anlamda kahramanı NİNJA Muzaffer kardeşime teşekkürler.

---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Günaydınlar olsun dostlar,herkese hayırlı işler olsun.:cherry:
Dün akşamki toplantımız çok güzel geçti,bol sohbetli,neşeli allah neşemizi bozmasın inşallah.:thumleft:
Muzaffer abi farkı diyelim.:cat:

Mustafa Hocam,
Seni Adana MT nin Milli yalakası ilan ediyorum.
Bu ünvan için ilk toplantıda oylama yapacağım.:queen:

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

:bounce:Mesut,
Fotoğraflar için eline sağlık.:rendeer:
Ama bir foto Editörüne kalite olarak çok yakışmamış.:pr:

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

Birader,
Ben senin çayına bir şey atmış olsaydım şu an durumunu düşünmek dahi istemiyorum.
Sen sorunu kendinde ara.:bounce:

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

HATAY GEZİSİ katılımcıları.gelmek isteyenler lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
1-ben ve eşim,
3-gürsel ve eşi,
5-yusuf ziya ve eşi,
6-gökmen ve eşi,
8-oğuz,
9-vfr murat,
12-mesut,
13-
14-
15-

Başkanım,
Bu gün Hatay' dayım. Tepsi kebabının tadına bu günden baktım.:thumleft:

Hafta sonu eşim Adana' da değil. Kızımın kursu ile doğru orantılı olarak Cuma günü katılıp katılamayacağım belli olacak.:pale:

Abi telefonla cektim resimleri bilseydim makina getirirdim neyse bunuda tacrube ettik bi dahakine makinayla gelirim.

Herkese ışık şehri İstanbul'dan selamlar,

yarın çok fena yol yapasım var.......

Günaydın arkadaşlar,Hayırlı Cumalar olsun inşallah.:cherry:
Geziye gidecek arkadaşlara şimdiden iyi yolculuklar,kazasız belasız yolculuklar olsun.Mevlam sizleri korusun.:thumleft:
Resimleri bol çekin,bizde Kahramanmaraş kampına gidiyoruz bende oradaki etkinliklerin resimlerini atarım siteye.:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar