Sana dimdik bir yokuş çık diyen yok kardeşim 0 derecenin üzerinde heryer egimdir ben sana dimdik yokuş cık diye birşey söylemedim anlamak istedigin gibi anlıyorsun. Fizik kurallarına görede konuşuyorum mühendislik kurallarına görede ama idraak etmek isteyen yok. Etkiye tepki olayı bambaşka birşey şuan alakası yok bu durumla "- eğer faceten de takip ettiysen senin dişli lastikle girdiğn yollara ben asfalt lastiğiyle düşmekle düşmemek arası dalıyorum ve o şekilde de ne kdar yaktığını biliyorum..." demen yeterince boş bir iddaa idi cross yapamazsın zaten de neyse anlayan anlamıştır demek istedigimi ve ben dedigim gibi haftasonu 10 tl lik benizin ile 80 - 83 km yol gittim dahası 2 kişiydik. İnanan inanır inanmayan inanmaz motor senmişsin gibi dolmuşcu agzıyla konuşma bana ben yaptım sen yapamıyorsan benim elimden gelen birşey yok. Şunuda bil motoru ne övüyorum ne yeriyorum motorda ne yaşadıysam burada aynını anlatıyorum. Arkadaşlar onur hem cross hem sm de uzmanıdır kendisine sorun herşeyi. Ben sadece yaşadıklarımı paylaşıcam motorla.
10 lirayla 100 km idi... 10 lirayla 90 oldu... sonra 10 lirayla 80-83 km bi ihtimal =)))... Senin kadran ve sayaçta bi sıkıntı olduğunu düşünürsek şimdi oldu bu değer.. normalde 70 km anca işte=)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
230 km yol geldim aldığımda 40 lira yaktı. ama karbüratörde problemliydi
3.6 litre civarı yapar, kullanım tarzına bağlı olarak normal görnüyor... bende de öyle yakıyor.. uzun yolda 120 sabitle gidince