Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese selamlar. artık x max 250 alma zamanı geldiğine göre bi süredir görüştüğüm delta motora gittim.burayı tercih etmemin sebebi bana yakın olmasıydı.ama vazgectim. başka bi yerden alıcam.arkadas bu kadar mı tok satıcı olunur ya.ellerinde siyah yok (abs li) ne zaman geleceğini soruyorum yüzüme bile bakmıyolar.sahibi hiç orda diil çalışanlar ne fiyat veriyo ne teslim süresi ..kartımı verdim.başka renkte olabilir dedim.ellerinde beyaz varmış.arayın geliym ödemesini yapıym dedim.ne arayan var ne soran.tekrar gittim almak istediğimi söyledim.yine patron yok.yuh artık ..delta motor benim için bitmiştir.pztesi tuna motora gidicem.ne renk varsa alıcam..be de satış sektöründeyim ve 42yasındayım böyle rezil esnaf görmedim.40ımdan sonra motosiklete heveslendim burnumdan getirdiler.pes dedim ya..

Geçmiş olsun. Siz hevesinizi kaybetmeyin yinede, bazen böyle yerler olabiliyor malesef. İhtiyacı yok demekki sizde ihtiyacı olanlardan alın. Olsun bitsin.

Bu arada yaz geldi forum canlanmaya başladı.

Selamlar bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.

Yakın bir arkadaşımın 2011 model Xmax'ini satın aldım. Gayet makul bir fiyata :)

İlk deneyimlemem kıvrak atik ve hızı hissettirmeyen bir motor oluşu. Uzun zaman motora ara verince insan özlüyomuş rüzgarı hafif tatlı stresi :)

Herkese keyifli sürüşler.. :thumleft:

Motorunuz hayırlı olsun, kazasız ve bol keyifli sürüşler dilerim. Aldığınız motor abs li mi acaba ? Birde özel değilse kaça aldınız, kaç kilometredeydi paylaşırmısısnız?

kesinlikle +1

xmax 250 abs kullanıyorum, çok memnunum, öyle çok abslik bir durum olmadı ama bazen düşük hızlarda bile tıkırdıyor, o zaman "hee burda yerde bişey var demek ki, abs olmasa kayacakmışız" diyorum kendime..

Bir de 2 tekerin en baştan beri beni korkutan yönü durmanın zayıf olması, bir çok defa panelvanın teki önüme geçip zank diye frenledi zar zor duruyorsun, hatta önceki motorumla (cbf 150) böyle arkadan çarptım birine(çok hafif).

Dolayısı ile abs olması çok güven veriyor insana.

Biliyorum imkan meselesi, o bin tl fark zorluyor hepimizi, ama inanın değer ve pişman olmazsınız o bin tl'ye...

Hocam ne yap et biraz daha paraya kıy ABS olan bir model al, özellikle ıslak yada kaygan zeminlerde kesinlikle şart. Mutlaka ABS şart. Artık birçok motor üreticisi firma modellerine ABS koyuyor. Yakında standart olucak. Youtube'ye girip ABS'li modeller ile olmayanları kıyaslayan testleri izleyebilirsin. Aradaki farkı gözlerinle gör. Kim bilir bu özellik gün gelir hayat kurtarır.

9 bin liraya maloldu km.si 2011 olmasına rağmen yüksekti 14bin km. civarı. ama tanıdık ve 2 senedir hasarsızlık indirimi alması ve arkadaşım olmasından dolayı düşünmeden aldım.
ABS'li model değil ne yazık ki.

Bir kaç kere ABS olsa iyi olurdu dediğim anlar yaşamadım değil ama kontrollu fren yapıldıktan sonra kuru zeminde bi problem teşkil etmiyo (şimdilik)

Herkese bu güzel havalarda kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Selamlar bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.

Yakın bir arkadaşımın 2011 model Xmax'ini satın aldım. Gayet makul bir fiyata :)

İlk deneyimlemem kıvrak atik ve hızı hissettirmeyen bir motor oluşu. Uzun zaman motora ara verince insan özlüyomuş rüzgarı hafif tatlı stresi :)

Herkese keyifli sürüşler.. :thumleft:
Hayırlı uğurlu olsun,:cat: Allah kaza bela vermesin, resimleri görelim.

Slm .. Yağ kontrolu yaparken yag cubugunu tamamen cevırıp mı bakmalıyız yoksa hemen ustten mı kontrol etmelıyız .. Bılgısı olan .. Tesekkurler...

Herkese selamlar.X max 250 abs (beyaz) in ödemesini yaptım.Bi kaç güne kadar teslim alıcam umarım.İlk motorum olacak.Forumda okuduklarıma göre ilk 1000 km artçısız ve 100 km/h üzerine cıkmadan kullanıcam..Motoru teslim alırken dikkat etmem gereken şeyleri kısaca hatırlatan olursa çok sevinirim..Kazasız keyifli sürüşler dilerim..

Herkese selamlar.X max 250 abs (beyaz) in ödemesini yaptım.Bi kaç güne kadar teslim alıcam umarım.İlk motorum olacak.Forumda okuduklarıma göre ilk 1000 km artçısız ve 100 km/h üzerine cıkmadan kullanıcam..Motoru teslim alırken dikkat etmem gereken şeyleri kısaca hatırlatan olursa çok sevinirim..Kazasız keyifli sürüşler dilerim..

rodaj tam öyle değil, motosiklet x kilometreye gelene kadar y devri, x+z kilometreye gelene kadar da y+c devri uzun süre geçmeyin şeklinde. yanlış hatırlamıyorsam ilk 600 km için 4500 devir sonra 1000 km'ye kadar da 5500 devir diyordu. Kitapçık yanımda değil bakamadım, akşam evde hatırlarsam bakıp yazayım, siz de motoru alınca kitapçığı okuyun mutlaka.

yani kitapçığa göre, hız veya artçılı/artçısız durumundan ziyade devire endekslenmiş durumda. ama düz yolda artçısız 4500 devir ancak 60 km/s filan yapar sanırım.

bunun dışında, motosiklet hafif değil kesinlikle, ilk aldığınızda mutlaka dikkat edin ağırlığına. 125 cc olan motosikletlerin yanında baya bi ağır kalıyor, yatırmayın aleti.

benim de çok kısa tecrübem oldu daha 400 km kadar kullandım, dolayısıyla söyleyebileceklerim bu kadar :)

güle güle kazasız belasız kullanın.

rodaj tam öyle değil, motosiklet x kilometreye gelene kadar y devri, x+z kilometreye gelene kadar da y+c devri uzun süre geçmeyin şeklinde. yanlış hatırlamıyorsam ilk 600 km için 4500 devir sonra 1000 km'ye kadar da 5500 devir diyordu. Kitapçık yanımda değil bakamadım, akşam evde hatırlarsam bakıp yazayım, siz de motoru alınca kitapçığı okuyun mutlaka.

yani kitapçığa göre, hız veya artçılı/artçısız durumundan ziyade devire endekslenmiş durumda. ama düz yolda artçısız 4500 devir ancak 60 km/s filan yapar sanırım.

bunun dışında, motosiklet hafif değil kesinlikle, ilk aldığınızda mutlaka dikkat edin ağırlığına. 125 cc olan motosikletlerin yanında baya bi ağır kalıyor, yatırmayın aleti.

benim de çok kısa tecrübem oldu daha 400 km kadar kullandım, dolayısıyla söyleyebileceklerim bu kadar :)

güle güle kazasız belasız kullanın.

Teşekkür ederim.tavsiyeleriniz için.Kitapçığı mutlaka okuycam.

1 saattir ilanlara bakıyorum, Tamyak bir yıldır beni zehirledi bitirdi :mrgreen: Birgün bende +2009 alıcam ulan diye haykırmak istedim sadece, keyifli sürüşler dilerim.

selamlar, dün motoru yıkadıktan sonra stop lambası içinde bir damla su dikkatimi çekti de, telaşlanmalı mıyım? sebebi ve çözümü ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. saygılar :)

selamlar, dün motoru yıkadıktan sonra stop lambası içinde bir damla su dikkatimi çekti de, telaşlanmalı mıyım? sebebi ve çözümü ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. saygılar :)

Stop lambasında çatlak mı var acaba? Çatlak yoksa pres yerlerinden bir yer tam oturmuyor yada yapışmamış olabilir belki. Motorunuz yeni ise garantisi devam ediyorsa servise bir gösterin bence.

herkeze merhaba 3 yıllık aradan sonra tekrar motor dünyasına dönmek güzel yeni xmax 250 siparişimi verdim titanyum renginde ay sonu teslim edilecek şimdiden heyecan bastı nasıl geçicek bakalım sayılı günler xmax'ime kavuşmak için gün sayıyorum

herkeze merhaba 3 yıllık aradan sonra tekrar motor dünyasına dönmek güzel yeni xmax 250 siparişimi verdim titanyum renginde ay sonu teslim edilecek şimdiden heyecan bastı nasıl geçicek bakalım sayılı günler xmax'ime kavuşmak için gün sayıyorum

Şimdiden hayırlı olsun... Tamda havalarını ısınmasına sezon başlangıcına denk getirmişsiniz ...

selamlar..gecen carsamba günü yoğun baskılarımla motorumu teslim aldım.beyaz abs li model..sadece cumartesi günü binebildim ve 170 km yaptım.cok keyifliydi.sahilden tuzlaya gittim oradan akfırata f1 pistinin oralarda yeni yapılan yollarda gezip yine sahilden modaya döndüm..ekipmanım vs tamam.hatta artçımınkilerde tamam..şimdi de artçılı sürüş için heyecanlanıyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum.kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
evet arkadaşlar yamaha en sonunda yeni xmax in lansmanını yaptı ,yamaha xmax 400 avrupada görücüye çıkacak türkiyeye ise ne zaman gelir bilinmiyor,majesty'nin 395cclik motoru egzostu ile birlikte yeni kasa xmax a geçirilmiş 31.5 bg lik gücü var deposu 14lt çıkartılmış ,arka lastik çapı 14"ten 13" inmiş ama sele altındaki geniş alan korunmuş,önde çift disk ile çok hoş görünüyordu ,ağırlığı ise artmış 211kg olmuş ,bakalım yeni x-max nasıl bir performansla karşımıza gelecek

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-001.jpg

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-002.jpg

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-003.jpg

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-004.jpg

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-005.jpg

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-006.jpg

2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Absolute-White-Studio-007.jpg

buda özel modifiyelisi :D
2013-Yamaha-X-MAX-400-EU-Midnight-Black-AkrapovicStreetLegalStudio-001.jpg

birde video koyalım

[yt]6sTMxqn1HV8[/yt]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar