@unique:
devir saati bi gösteriyor bi düşüyor. bazen 3-5 saniye devri gösteriyor bazen hiç kımıldamıyor. motor 22.500de falan. geçen sene şubatta aldığımda 9 bindeydi. yaz kış bindim.
@adem abi: bu halde satamam. aldığım adama bu halde veremem bana yakışmaz. sorunlarını giderdikten sonra satabilirim ama ev aldım borcum çok. büyük ihtimalle değişemem bu motosiklet bana kardeş oldu sanırım.
ha motor -10 derecede tek ayak marşında alıyor. gidişinde duruşunda başka bişeyinde sıkıntı yok.
tek sıkıntısı son hız ve şu akü şarjı meselesi. bi de sizin motorlar gibi 100-110 göremiyor ve 2 litre yakamıyor.
bu yazılanlara da pek inanmıyorum. en düşük 2.5 litre yaktırabildim ama resmen babaanne modunda sürdüm. ben motoru açar açmaz elciği sona dayıyorum. son hız olayında belki zincirin de bi etkisi vardır; artık gere gere ses çıakrmaya başladı. son bi diş kaldı zaten. belki de o izin vermiyor ne biliyim.
motorun sorununa gelince: konjüktör bozulmuştur. xenon düğmesi kısadevre yapmıştır. bu iki şeye bakarsam akü şarjı sorunu çözülecek eminim. çözülmese de sıkıntı yok. ayak marşıyla da gidiyor sonuçta.
yüksek hızı görememesi de karbüratör ve subap ayarıdır. belki de ateşleme yetişmiyor. iridyum buji yerine düz buji takmayı düşünüyorum. deneye yanıla bu motoru adam edeceğim.
kimleri adam ettik. sayemizde adam (!) olanlar hallerinden gayet memnunlar. bu motoru da adam ederim evelAllah

.