Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SalcanoSalcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
yav bu tubeless bi bendemi hava kaçırıyor?
150km de bir kontrol ediyorum. 35 psi den 30 lara düşüyor. hadi arka patlak. fitil var. önde iniyor anasını satayım...
bu arada benim ön balatalar 1500km ye dayandı.. gözlerim yaşarıyor her frene basışımda bu gidişle 2000km yi görecek gibi..
tahsin 3 ayda 1 bakıyorum, arka 32 den 25 civarına düşüyor. Ayrıca ön balatalar 10 bin garanti. Yani margarin gibi erimiyor.
Bu ara sağ salim döndüm eve r1 le. Yer uçağı.
Face den eklemek isteyenlere [email protected]
herkesi beklerim.
Abi balata demişken benimde arka balata ıslandımı milleti korkudan hoplatacak bir ses yapıyor sorma :queen:.Şu ön frende vurdura vurdura duruyor, Adem Abi yumuşak balata al dedi ama nerden nasıl ne zaman alacağım bilemedim.
Valla sizin motorların frenlerini bilmem ama bizim kobranın frenleri 10 numara şu anda.ABS,ASR,ESP herbişey var gibi.Olmadı birde ybr orjinal balatası deneyin olursa.Veya çıkma fren merkeziyle de halledilir.
Teşekkür ederim abi zaten geçen seferde hallettin Allah razı olsun paramız yine cebimizde kaldı.Yaz saatine geçtik artık Cumartesi 5 te çıkabiliyorum en erken.
murat benim balatada yağmurda zonnnnnn diye ses çıkarıyodu.
önemsemedim.
kurudada ötmeye başladı. mecbur değiştirttim. yeşil balata taktırdım. 25tl .
800km dir gidiyor. gayet iyi
ön balata değişeceğindede ön tekerin rahat dönüp dönmediğine baktır.
eğer zor dönüyosa fren sıkıyodur.
kleperin içindeki pistonları greslettir. ozaman hem balatan uzun ömürlü olur hem daha az hoplar..
:queen: valla evliya gibi adamsın nerden biliyon Şu anda depoda kilitli üzeride örtülü zaten Adem ağa ama bana öyle kısa koşu kır bayır gezileri yakışmaz bu hafta sonu bahar şenlikleri varmış Bergama güzellik ılıcalarda (neresiyse artık) bi otarafa doğru uzanıp geleyim diyom :bounce:
beyler bizim arka çanta demirinin sağlamlık durumu nedir?..
dün zorunlu bi deneme yapmak durumunda kaldım, epey yusufladım sıkıntı olur diye.
Kappa K35 çantanın içinde 10 kiloluk kedi kumu taşıdım. Şükür bişey olmadı ama yinede varsa tecrübelerinizi sormak isterim.. O demiri kırabilen var mı?