Merhaba. Motorumu, akmayan trafikten usanıp kendi paramı biriktirerek, kargocu arkadaşların rahatlığını kıskanıp almıştım üniversitedeyken

. Babam dahil olmak üzere, beni motosiklet kullanmaya sevk eden bir tek erkek olmadı. Motorumu alıp aileme haber verince hatta, birkaç gün evlatlıktan reddedildim. Tabi sonra motoruma rağmen, tekrar aileye kabul edildim

. Fakat bir erkek arkadaşıma motosiklet kullanmayı ben öğrettim. Hatta birlikte motosikletle Akdeniz turu üstüne İzmir'e kadar çıkmıştık kazasız belasız

Bizde dayatma yok; isterse kullanır bana ne.
Ateri mi oynuyoruz motor tepkilerin süresinden bahsediliyor anlamıyorum

O motor tepkinin verileceği ana gelene kadar ne önlemler alınır! Ahah.. Alemsiniz.
Ayrıca London Metropolitan University - School of Psychology'de Geoff Sanders tarafından yapılmış bir "cinsiyet araştırması" 2013 yılında PubMed adlı medikal bir dergide yayınlanmış. Makalede, kadınların görsel işlemelerinin daha hızlı gerçekleştiği, el kol reflekslerinin erkeklerinkinden daha hızlı olduğu ve el ve kolun ulaşabileceği mesafelerdeki uyaranlara daha hızlı tepkiler verebildiği bulunmuş.
"The differences in motor control and visual processing are within sex, and they underlie reciprocal patterns of performance in women and men. Motor control is exerted better by women with the hand than the arm. In contrast, men showed the reverse pattern. Visual processing is performed better by women with stimuli within hand reach (near space) as opposed to beyond hand reach (far space); men showed the reverse pattern. The sex differences seen in each of these three abilities are consistent with the evolutionary selection of men for hunting-related skills and women for gathering-related skills. The implications of the sex differences in visual processing for two visual system models of human vision are discussed."
Yukarıdaki yazı bu siteden alıntıdır:
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00224499.2013.769492?journalCode=hjsr20#preview
Aman kim ne düşünürse düşünsün; "kasımpaşa" da istediği kadar turlasın.. Bazı yorumlara
çoktaaaaan kulağını kapamış o kadar çok kadın var ki...
Tüm ahaliye sevgiler,
Cezo