31 ecesi saat 03.00 da degilmiya pazari pazartesiye baglayan gece degilmiydi buarkadaşlar cumartesi gecesi saatler 1 saat ileri alınıyor. dikkat edin, pazar sabahı 1 saat rötarlı gelmeyin![]()
Bende pazar günü yeni bir üye olarak orda olacağım.
eyv kardeşim biliyorum yaz saatini erkenden orda olurum motorcu kardeşlerimle bir gün geçirmek benim içinde güzel olacakGel gel bekliyoruzsaati unutma yalnız saatımızı yaz saatıne alıyoruz
vaaay adem terzibende cengizhan terzi
nerelisin müdür ? akraba cıkarız birazdan :queen: :queen:
özel den gel hemşerim neresindensin kastamonunun oğeyv kardeşim biliyorum yaz saatini erkenden orda olurum motorcu kardeşlerimle bir gün geçirmek benim içinde güzel olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
yok kardeşim sanmam ama ben kastamonuluyum![]()
Arkadaslar eski bir uyeyim ama aktif degıldım,bayadır bir gezi bekliyordum hava ıyı olursa bende katılmak ısterım.pendikteyim ben,bizde burdan grup halinde gidebiliriz
Pendik kartal hattından gelicekler besıktasta bulusulcak noktaya kadar beraber gelebiliriz manasında...bu forumda hep buzagı mı aranır tamamen art nıyetsız bısey soylemıstım ama hata ettım sanırım,neyse ben tek gelırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Tesekkur ederım gorusmek üzere
[/URL]