- Konu Yazar
Cadde34MT facebook safamız
http://motoransiklopedisi.blogspot.com/2005/05/toplu-sr-kurallar.html
Arkadaşlar;
Bu linkte birtakım toplu sürüş kuralları mevcut. BizimTail Gunner ve Road Captain'ımız belli mi? Yola çıkmadan önce uymamız gereken kuralları konuşursak, yeni başlayan sürücüler için avantaj olacaktır.
Bu gezimizin esas amacı tanışma yeni bir arkadaşlık ortamı yaratmaktır.
İstanbul un az biraz ötesinde Karadenize komşu ama aslında bir o kadar da içinde, Sarıyere 6 kilometre uzaklıktaki cennet Garipçe Köyüne gidiyoruz bu sefer.. .
İstanbulun 8 köyünden biri olan aynı zamanda Karadeniz'e de olanak sağlayan İstanbulun yanı başındaki bu balıkçı köyüne gitmesi de vakit geçirmesi de son derece keyifli. Olacağını düşünüyorum arkadaşlarla mangal keyfide yapıp güzel enerji depolayacağız .
Gezimizin detayları aşağıdadır.
Buluşma tarihi 31.03.2013 pazar sabah 09.30 Merkez efendi Yeni kapı mevlevihanesi
1. toplanma alanı
http://maps.google.com/maps?hl=tr&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.ZWU&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&q=yeni+kap%C4%B1+mevlevihanesi&fb=1&gl=tr&hq=yeni+kap%C4%B1+mevlevihanesi&hnear=0x14caa7040068086b:0xe1ccfe98bc01b0d0,%C4%B0stanbul&cid=0,0,1853046513654490383&sa=X&ei=lh9QUbS1L42v7Abx0YCQAw&ved=0CJUBEPwSMAM
Merkezefendi Mah. Fatih Sultan Mehmet Üniversite Kampüsü, Seyitnizam/İstanbul Zeytinburnu ( Panoroma 1453) arkası Bu adreste saat 09:30 da buluşarak 90:40 civarı hareket etmeyi planlıyoruz
Hareket güzergah ı Mevlevihane önünden başlayıp Topkapı, Çapa Aksaray Eminönü Beşiktaş Sarıyer ve Garipçe köyü ve civarda bulunan görülmesi gereken her yerdir.
2. toplanma alanı
http://maps.google.com/maps?hl=tr&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&cp=16&gs_id=1q&xhr=t&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.ZWU&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&q=be%C5%9Fikta%C5%9F+iskelesi&fb=1&gl=tr&hq=be%C5%9Fikta%C5%9F+iskelesi&cid=0,0,4611827942237711346&sa=X&ei=RiFQUbeZOcWo4ASG1oGoBQ&sqi=2&ved=0CIoBEPwSMAc
Beşiktaş İskelesi oraya yakın arkadaşlarımızı da o bölgeden alarak Sarıyer İstikametine devam edilecekdir
Önemli NOt : arkadaşlar garipçe köyü yada yakın civarlarda uygun bir alan bulabilirsek mangal keyfi yapmak istiyoruz bu konuyu hep bir araya geldiğimizde ortak alacağımız kararla netleştirelim istiyoruz.
Katılacak olan arkadaşlarımıza şimdiden güvenli sürüşler bol eğlenceler diliyorum.
Gel burak kardeşim bekleriz sayının önemi yok 5 10 20 fark etmez güzel insanlarla güzel vakit geçirmek amacımızBende katılmak istiyorum İstanbul Esenlerden katılacağım.
Şuan kaç kişiyiz ?
Gel burak kardeşim bekleriz sayının önemi yok 5 10 20 fark etmez güzel insanlarla güzel vakit geçirmek amacımız
Adem sana kac kisi lazim onu soyle nekadar cok telaslisin 7 garanti ama 10 kisiyi gecer bu etkinlik millet son gune kadar acabada kaliyor biryerden bir is cikarda yalanci oluruz diyeabicim sana zahmet olmassa bi ortalama olarak sayar mısın kaç kişi olacağımızı??????????
abi sormamın sebebi hem bu sayfa çok durgun hemde gelmek isteyen çok kişi varmış gibi geliyo. telaşlı değilim sayfaya giriyorum hiçbir gelişme veya farklılık yok. yani kimlerin geldiğini bile bilmiyoruz kimlerle görüşeceğimizi nasıl bir toplulukla (yoğunluk olarak) karşı karşı kalacağımızı bilmiyorum, bilmiyoruz. şu anda benim gördüğüm ne biliyor musun çoğu gelebilirim diyo ama hiç kimse gelmeyecek gibi... belki böyle olmaz belki değil yani tabi ki de böyle olmayacak katılım olacak ve güzelde olacak ama birazda buraya yansısın istiyorum. bu arada sinirli gibi yazmışım ama asla sinirli değilim, aksine :flower: