Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle teşekkür ederim dostum.. Herhangi bir sorunun olduğunda özel mesaj at seve seve yardımcı olmaya çalışırım bundan daha önceki arkadaşlara olduğum gibi.. Ama Kawasaki Ninja 250 R başlığı burada bitmiştir benim için.. Ha şimdi tüh tüh tüh vah vah vah çok üzüldük gibi gerzek gerzek cevap verenler çıkar aranızdan (lafım genele değil yanlıs anlasılmasın) O arkadaş zahmet edip baslıga yazmasın ö.m. atsın kozumuzu da ordan paylaşırız gerekirse!!!
ielapoc ve edyraper nickli üyelere tamamen katılıyorum. Bu işe gönül vermiş, zaman harcamış sen gibi insanları, motosiklet olayını sadece ses çıkartıp hız yaparak hava atmak sananlara her zaman tercih ederim ve eminim ki MT kullanıcılarının çoğu da benim gibi düşünüyordur.
Bilgi ve deneyimlerin bu saatten sonra motora yeni başlamış olanlara (benim gibi misal) ve başlamak isteyenlere hatta çoğu motosiklet kullanıcısına yardımcı olacaktır eminim. Seviyeli sohbetlere MT de her daim ihtiyacımız olacaktır.
Ve son olarak belirtmek isterimki bu yazdıklarım sadece yazılarından tanıdığım sen gibi insanların çoğu için geçerlidir. Maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan kişilere kulak asmazsan seviniriz.