Kürşat ve Oktay Abi haklilar arkadaslar.
Simdi burda zamaninda buyuk emek verip saatlerini hergun harcayan kisilere de koyden gelip bagadakini kavar tarzda cikis yapmaya da belli kisilerin hakki yok. Sen naaptin? Ne emek verdin? Ne katkida bulundun diye sorarlar adama! Verecek bi cevabin yoksa otur okumaya, bilgi dagircigini genisletmeye devam et. Verecek cevabi olan her arkadasin da karsilikli sevgi ve saygi cercevesinde soyledigi her seyin basimizin ustunde yeri var o da ayri.
Kendi adima konusayim yillardir sayisiz forumda admin'lik ve mod'luk yaptim. Burada ise sadece bir kullanici olarak paylasimda bulunduk. Bir gorev bile degildi. Bundaki tek amac da sonradan ayni sorunlari yasayacak arkadaslara cozum yollarini en basit hali ile sunmakti. Tek yapacaginiz sey yukardaki arama butonunu kullanmak bu mu size zor gelen sey? 400 sayfayi tek tek okuyun diyen mi oldu? "Arama" lafindan bunu anliyorsaniz zaten İnternet kullanmayi bilmiyosunuz demektir! Girip iki anahtar kelime kullanip istediginiz her seye ulasabilirsiniz. Once bunlari okur bi temel olusturur sonra kafanizda kaldiysa soru isaretleri sorarsiniz herkes de severek yardimci olur, bu kadar basit.
Uğur,konunun özüne parmağı koymuşsun
bizim burada ARAYIN paylaştık daha önce dememizde ki basit ama anlayış farkına gereken cevabın harbi güzel olmuş.
size " arayın derken en baştan beri yazılanları okuyun" mu dedik.anlama özürü olanlara KAPAK DEĞİL TIPA olmuş.tebrik ederim.
benim bunun üstüne yazacak tek kelimem yok.
çok acillll ... pazartesi 25.03.13 yani yarın motor almaya gidecem ilk defa motor alıcam ninja 250R tecrübeli bir abimiz hayırsever benimle gelebilir mi semt BEYAZIT lütfen ne olur motor aldıktan sonra tatlısı benden![]()
yarın iş çıkışım 18:00 o saatte bir faydamız olacaksa 0532 241 42 02 ara ben gelirim arkadaşım.ayrıca motor buldun mu? renk seçtin elinde olan bayi kimdir nedir.
istersen Daytona motor tanıdık elinde varmı sor öğren yardımcı olurum.senin yerine Bülent abi ile papaz olurum.piyasada motor sıkıntılı sattıklarının yerine koyamıyorlar pek indirim bekleme,vesile olursak bende mutlu olurum.geleceğim yer tekstil kent.
şimdi bu şekilde yardım isteyen arkadaşımıza yanında olmamak olmaz.ne mi dedim ? o zaman söyle diyeyim ; benim fıtratımda olan şey aşağıdaki yazıdaki gibidir.elimden gelen yardımım olabilecek ne varsa yaparım."istemesini bilene".adamına göre muamele...

Bir söz daha size.rahmetli dedemin lafıydı bana...
sen benden daha akıllı olabilİrsin ama ben senden daha TECRUBELİYİM.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ----------
Arkadaslar yedek anahtar cıkarıcamda ninja 250 nin anahtarlarında immobilzer cip varmı
KESİN VE NET CEVAP;YOK