Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

adam 8bin devirde 120km mi yapıyooooor , ben mi yanlıs goruyorum. vay arkadas.

valla km göstergesini bilmemde devir göstergesinde anormallik olabilir tabi eğimli yol ve dişli değişmediyse

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur kardeşim seninle burdan yazıştıktan sonra yolda bi drift de tur camı gördüm ama arabayla geçtiğimiz için durup nasıl yapıldığına bakamadım sahibine soramadım :pale:
ama yapılmış olarak gördüm :wiinkk:

Sağlık olsun düşünmeniz yeterli çok teşekkür ederim.

Bende boş durmadım araştırdım iki secenek var.
Birincisi dediğiniz gibi farklı bir far takılacak motora.

Bu resimde ybr farı takılmıs sekli,cokta yakısmıs bence. Bunun da üzerine hazır tur camı takılacak. 50-100 tl arasında piyasası camın.
76063428217287252667194.jpg

İkinciside özel olarak bu işle uğraşanlarla irtibata geçip driftin orjinalliğini bozmadan yakısıklı bi tur camı yaptırmak.

Ben drift almasam/alamasam bile belki bu bilgiler böyle düşüncesi olanlara fikir verebilir umarım :)

YBR farı yakısmıs gibi Drifte. tabi yandan bakmak lazım bu açı cogu zaman daha guzel gosterır motosıkletı ayrıntıya gırmez

Cok yakısmıs bu ybr farı..

Eski pc de cok drift vardı modlu..Masaüstü yapardım..Su driftte cok hosuma gidiyor :) Kafayı bozdum ben napsam alsammı ki :)

Şu ön far kafasını biraz büyütseler süper olacak. Onun dışında on numara motor.

Günaydın arkadaşlar. Yeni drift alacaklara duyrulur Kırmızı renk piyasaya sürülecek yakında. 3013 model.

Günaydın arkadaşlar. Yeni drift alacaklara duyrulur Kırmızı renk piyasaya sürülecek yakında. 3013 model.

Sanada günaydın Nebri kardeş.Evet arkadaşlar sitede kırmızı renginin görsellerini vermişler :)
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1268
Şimdi gelelim büyük konuya beyaz mı kırmızı mı?? :)

Wow kırmızısı da güzel ama bence kırmızı-beyaz çok hoş olur :D Yamaha yzf r1 in 50. yıl renkleri var ya öyle bir şey yapsalar bence süper olur Türklük damarlarım kabardı yine ne mutlu Türküm diyene arkadaşlar...

off süper be. helal olsun adamlar calısıyor dusunuyorlar abi. Bayragımızın kırmızısını koymuslar.Buu kadar yogun kırmızıya bence beyaz yan kapak ve kuyruk daha cok yakısırdı ama zor bısey degıl ıstense sokulup boyanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar