kimler geliyor simdik ? birde eşli gelen olacakmı ?
Gelirsin bir caresini bul ben izin aldim valla mesai yazmislardi iptal ettirdim zor zahmet konuyu organize edip gelmeseydim eyer herkes kufrederdi valla![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Kartaldan cihat kardesim var artci ile gelecek bir arkadasdaha gelecek sanirim
ya açıkçası ben sözlümle gelmek isterdim ancak pek eşiyle gelecek olan yok gibi ve o kadar erkeğin ve motorcunun içinde muhabbetten sıkılabilir diye düşünüyorum
arakadaşlar şanslıyız yamur yağmazsa hava 22-24 derece gözüküyor bizim bu taraf sarıyerde 15-17 derece
inşallah arabamızı satıyoruz onu pazara götürmezsem bu pazar gelecek gibiyim =)
Forum kurtlandı yerinde duramıyor..
dönüş saati kaç olucak? ben ve bi motosikletçi arkadaşım daha var pazar akşamı işe gidicem. en geç akşam 18.00 da evde olup hazırlanıp işe gitmem gerekiyor. siz kaçta dönüş yapacaksınız bellimi ? yoksa ortamın durumuna göremi dönüş yapacaksınız?
serdarcım ben gelirsem bi artçı alacağım bi abim(hocamvar o olur bi ihtimal onla geleceğim ama anadolu yakasından bana eşlik edecek kimse yokmu =) tek motor zevkli olmaz =)
bide planı geç saate kalmayacak şekilde yaparsak saat 5-6 gibi en geç biterse benim için pazart trafiği o yorgunlukta hava kararmadan kurtulmak istiyorum =)
ayrıca şu planı bi oturt artık bence =) şuralara şuralara gidilecek rota şu olacak şurada şunu yapacağız herkes yanında şunu bulundursun şu kadar nakit getirsin mangal için o bu deki herkes ona göre hazırlar kendini =)
hava durumu şimdilik olumlu yönde =)
adem facebook aç adeemgeziye katılacak olan veya katılma ihtimali olan kişiler bana özelden facebook profillerini atsınlar
facebook da etkinlik açıcam.. evet dönüş saati kaç olucak bence çok durulmasın.. benimde gelme ihtimalim var eğer gelirsem fazla geçe kalamam..
yav harbiden bu facebook beni çok oyalıyo. bi oturdum mu 3 saat duruyorum yok aman ben almıyım. gezi sensiz olmaz kesin gel bak bekliyoruz.
oyalanma fazlafacebook grubu kurduk sensiz olmuyor
gelmeye çalışıcam bakalım..