[Bursa - MT]

Güzel bir gezi devamını dilerim ,kazasız belasız. :cat: Bizde İzniğe giderken yalovadan süpürgelik rampasına sardığımızda karşılaştık selamlaştık hatırlayan varmıdır bilmem ? beyaz sym wolf,muhabbetiniz daim olsun.. :wiinkk:

valla 4-5 grupla karşılaştık yolda çok kişiyle selamlaştık hatta iznik'e gezi düzenleyenler falan olmuş aynı gün belki onlarla ble karşılaşmışızdır :) keşke becerebilsek de hepimiz tek tur düzenlesek hepbirlikte :)

Sabih T. sizinle de tanışamadık yekten, kalabalık olunca, kısmet çaylamalara artık.

valla 4-5 grupla karşılaştık yolda çok kişiyle selamlaştık hatta iznik'e gezi düzenleyenler falan olmuş aynı gün belki onlarla ble karşılaşmışızdır :) keşke becerebilsek de hepimiz tek tur düzenlesek hepbirlikte :)

Sabih T. sizinle de tanışamadık yekten, kalabalık olunca, kısmet çaylamalara artık.

47 kişi toplanabildiysek bu sayı arttırılabilir Brom ;) yaz ortasında aslında festivale bile dönüştürebiliriz bunu ericek yaylasında mesela :D 2 gece yahut 1 gece kamplı :D

47 kişi toplanabildiysek bu sayı arttırılabilir Brom ;) yaz ortasında aslında festivale bile dönüştürebiliriz bunu ericek yaylasında mesela :D 2 gece yahut 1 gece kamplı :D

abi o kadroyu topladığımızda en az 10 toparlayıcı ve grup sürüşüne tam uyan kadro olması lazım, bkz biz kendi çapımızda toparlamaya çalışırken bile kopmalar oldu baksana tanışamadığımız üyeler var hala :(... yada bölünülmeli, SSciler birbirinden kopmadan ara ara rüzgar yapıp sonra gruba dahil olmalı falan, bildiğin oturup plan yapmamız lazım... ayrıca kamp dediğinde sayı azalır çoğu günübirlikçi kadronun...

Haklısın Sedici önümüzdeki organizeler için motorlar arası sıralamaya sokmak lazım grubu :) bizde ayrılalım altyarnetif rotalar çıkarıp araziden devam edelim :p şaka bi yana bunları oturup konuşalım .

Arkadaşlar merhabalar..Siteye aktivasyonumu gerçekleştirdim ve ilk mesajımı pazar günü yapılan gezide emeği geçen katılan herkese teşekkür etmek için atıyorum..Çok eylenceli geçti, rota cok güzeldi özellikle o virajlar:) motoru aldıgımdan buyana 1yıl geçti ve 1yılda girdigim virajların toplamı kadarına heralde bu gezide girdim keyiften salyalarım akıyordu Allahtan arkamdan gelen arkadaşlar kaymadılar ;)

Arkadaşlar merhabalar..Siteye aktivasyonumu gerçekleştirdim ve ilk mesajımı pazar günü yapılan gezide emeği geçen katılan herkese teşekkür etmek için atıyorum..Çok eylenceli geçti, rota cok güzeldi özellikle o virajlar:) motoru aldıgımdan buyana 1yıl geçti ve 1yılda girdigim virajların toplamı kadarına heralde bu gezide girdim keyiften salyalarım akıyordu Allahtan arkamdan gelen arkadaşlar kaymadılar ;)

Hoş geldiniz aramıza . O virajlar gezinin en eğlenceli kısmıydı gerçekten :D Bir ara bende kaptırdım kendimi :)

1yılda girdigim virajların toplamı kadarına heralde bu gezide girdim keyiften salyalarım akıyordu Allahtan arkamdan gelen arkadaşlar kaymadılar ;)

Bu gezinin teması budur işte, ne güzel yazmışsın Çağlar :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Harlem shake videosu çekemedik ama fotoğrafını çekmişiz :cherry:

487909_10151408756022851_1000865822_n_zps644dec43.jpg

:bounce: Haftasonu 4 teker 500 km yi geçik yol yaptık,çok güzel vatanı karış karış gezmek huzur buldum yine ancak motosiklet gezilerininde yeri ayrı güzel,aşırı kalabalık bunaltsada bizi ufak kafa dengi grubumuzla umarız bu hafta sonuna müsait olur hava....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar