@reverse
ben Ankara'da Bora'ya sordum.
zaten elimizde yok bir kaç haftaya getirtebiliriz felan dediler.
sanırım fiyat orjinal ürünün fiyatı.
Bakalım cbf150 ön çamurluk fiyatını felan da araştıracağım.
Başta 110 TL fiyat çekmeleri ayıp olmuş
Ama müşteriyi dinleyip fiyat ayarlaması yapmaları da bir o kadar etik bir davranış olmuş.
Emeğinize sağlık.
@585858
kask rahat sığar. eldivenini de koyarsın.
ama onun haricinde pek bir şey sığmaz.
ikinci soruna gelecek olursak
sanırım tüm çantaların motorla bağlanan kısımları standart
ama motor arka demirleri standart değil.
İşte orada biraz işçilik gerekiyor.
Elinden iş geliyorsa,
malzemen ve yeterli aletlerin varsa kendin de yapabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
bir de unutmadan
çirkinlik görecelidir.
Ben motoru ilk aldığımda 32 lt'den büyük çanta almam diyordum.
sonra arkadaşın zoruyla 42lt aldım şimdi gözüm alıştı.
32 lt çanta bana ufak geldiği için çirkin gibi görünüyor![]()
Abi ben açıkçası enduro/touring/sport touring harici hiçbir motosiklete çanta yakıştırmıyorumBu yüzden +%70 artçılı bindiğimden bari bi işe yarasın dedim ( bi yandan ihtiyaç çünkü
) ve 45lt beğendiğim bi çantayı aldım.
Çantanın ufak veya büyük olması kriter değil bence Tasarımı önemli. Aynı kapasitede farklı çantalara aynı şeyler sığmayabiliyor
Herşeye rağmen az/çok güzel dursun diyorsan ben şu çantanın motosikletin renginde kapaklısını yakıştırıyorum SHAD 40ltGeniş ve dikdörtgen olmadığı için hacmi büyük olsada ufak bi duruşu var
[url]http://c1303.hizliresim.com/17/r/lc30h.jpg[/url]
Manisadan bi arkadaş yuvarlak far takmış, ne yakışmış be :cherry:
[url]http://d1303.hizliresim.com/17/t/lfkhx.jpg[/url]
hocam motor böyle harika olmuş, nasıl yapılır kim yapar bilen var mıdır?
ayrıca şöyle bir sorum olacak. sanırım ekte ilanını vereceğim motoru yarın satın alacağım fikrinizi almak isterim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-honda-cb-125e-sifir-ayarinda-117106861/detay
__ Kendin Antalya' da mı oturuyorsunAbi ilandaki motorda gözüme tek batan katalizörün olduğu kısım fazla yanık geldi bana 6/7000 km lere göre :sunny:
Servisine kılavuzda belirtilen aralıklarda gitmiş mi? 1000 / 4000 bakımlarına... bi onu sorgulat servisten ki garantisi sorunsuzca devam ediyor olsun![]()
Birde motor sesinden anlayan bi arkadaşınla gidip motor sesini dinletebilirsin, rodajı sağlıklı tamamlanmışmı, saat gibi çalışıyor mu diye.
Depo sorun değil, her motosiklette esneme payı bırakılır depodaPlaka açık zaten bi kaza/borç harç sorgulat istersen içinde kalmasın en azından
Gerisi artık şansına, kullanmadan anlayamiycağın şeyler malesef.
__ Yuvarlak far aslında kolay iş ama, CB yi aldığında anliycaksın, orjinal farını söküp rafa kaldırmak hiç akıl karı gelmiyor bana, sırf güzel görünecek diye, deli aydınlatıyor çünkü.
Çok kez gece uzun yola hiçbişey düşünmeden çıktım, şimdi onu söküp ... :sunny: Bende çok yakıştırıyorum ama, nebiliyim... :/
teşekkürler arkadaşlar.
aracı dün aldım, henüz bakıma götürmedim ama şöyle bir sıkıntı gözüme çarptı.
ön freni kullandığım zaman sürekli bir frenleme yerine sürekli ve periyodik bir frenleme oluyor.
ilk tahmin disk freninin eğilmiş olduğunu düşünmek. ama hafta sonu bir servise gidilecek![]()
teşekkürler arkadaşlar.
aracı dün aldım, henüz bakıma götürmedim ama şöyle bir sıkıntı gözüme çarptı.
ön freni kullandığım zaman sürekli bir frenleme yerine sürekli ve periyodik bir frenleme oluyor.
ilk tahmin disk freninin eğilmiş olduğunu düşünmek. ama hafta sonu bir servise gidilecek![]()