Nur topu gibi bi scoterla sezonu açtık haydi hayırlısı

Ah ah çok istemiştim bunlardan bitane ama kısmet olmadı :D Motor çok güzel tatlı duruyor. İlanlarda görmüştüm bu motoru şimdi daha çok görürüz herhalde Kütahya'da :D Güle güle kullanın :rendeer:

Hayırlı olsun. :rendeer:

Sağolun teşekkür ederim :rendeer:

Ah ah çok istemiştim bunlardan bitane ama kısmet olmadı :D Motor çok güzel tatlı duruyor. İlanlarda görmüştüm bu motoru şimdi daha çok görürüz herhalde Kütahya'da :D Güle güle kullanın :rendeer:
Sağolasın Okan istediğin zaman arayıp deneme sürüşü yapabilirsin :cat: numaram profilimde var :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun abi,kazasız,belasız güzel günlerde kullanın insallah.

Kocaeli İl Temsilcisi
aga sölesene yengeye motür bakıyom deyi yavvvv .......:cherry: ne adamsın :cherry: şehir içi oraya buraya kaçınacam deyip durursun , kazayla bendeki hondayı alaydın varya yiyeceğin zopanın haddi hesabı yoktu :cherry: :p

ulem kadın milleti anlarmı hondadan yamahadan , çininden caponundan, şeker gibi granajları olsun , görüntüsü güzel olsun, isterse altında motoru olmasın ama yürüsünde :cherry:

vallaha dırdırından kurtulamazdın isterse motor mekaniği uzaya çıksın ama görüntü dedimmiydi işin rengi felaket deyişir kadınlar için :cherry:

geçenlerde bizimkisiyle çarşıya inecektik , hadi dedim seni komandoyla gezdirem :cherry: 2 tokat vuraydım daha iyiydi ya laaa :cherry:

suratını bi ekşitti ki bununlamı diye işaret etti ? :cherry: dedim beyenemedinmi , rampayı yaya çıkta biraz motür kıymetini bil diye fırçaladım o gün bu gündür konuşmuyoz :cherry:

şaka lem şaka ....... konuşmadığım :cherry: :p sora baktım olmayacak dedim bu motürcük senin artık bununla direksiyon imtihanına girecek işi öğreneceksin :) ula bide ne göreyim bana posta koyuyo benim motoruma pinme deyi :cherry:

hay allaaamm yaaaa fıttırcam :cherry: :p

:) Valla ganga aslında bunada pek razı değilde işte bizimkisi bi umut :sunny: yoksa kargadan başka kuş cygnustan başka scoter tanımam kafasında halen yengen :santa:

Kocaeli İl Temsilcisi
:) Valla ganga aslında bunada pek razı değilde işte bizimkisi bi umut :sunny: yoksa kargadan başka kuş cygnustan başka scoter tanımam kafasında halen yengen :santa:

allah yardımcın olsun kankam :cherry: şaka bi yana da kalitenin tadını aldıysa işin zor :cherry: bide alışkanlıkları var tabi diğer motosikleten ya ondan olabilir :)

ulem şu insanoğlu şükretmesini bilmiyo ya ayar oluyorum :cherry:

Sorma valla aldığım gün bi dönüp geldi sadece arka bahçede yorum aynen şu oldu " iyimiş de benimki dahamı iyiydi sanki ne " :santa: hele birde pazar günü biraz alıştırayım beraber dolaşalım diye scoterı çıkardığımızda çalışmasınmı :pr: bu seferde yorum şöyleydi aynen " amaaannn çin malı değilmi işte bir gün çalışır 5 gün çalışmaz hadi gidelim Salcanoya binelim boşver bunu" :sunny: Salcano ne malıysa artıkın bu arada :p

Aynen Ramazan :cat: bilinçli ve aynı zamanda sabırlı kullanıcı olması lazım bunun gibi ufaklıklarla uzun yola çıkacak kimsenin :bounce:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun.

motoru ümmet abi 25bin km kadar test etti. bende yakından gördüm özellikle çok sessiz honda activa gibi çalışıyor, diğer çinliler gibi zarul zurul ses yok vento da. parçasıda ucuz. 250tl motor sıfırlanıyor. krank dahil düşünün..

Sağol :rendeer: evet Ümmet abinin motora binip test etme imkanını bulduğum için bu tip bi şeye yönlendim bende ama asıl sahibi pek sevmedi sanırsam :sunny: arkadaş evimizde marka fanatiği besliyormuşuzda haberimiz yokmuş yafs :pr:

Motosikleti
Sağol :rendeer: evet Ümmet abinin motora binip test etme imkanını bulduğum için bu tip bi şeye yönlendim bende ama asıl sahibi pek sevmedi sanırsam :sunny: arkadaş evimizde marka fanatiği besliyormuşuzda haberimiz yokmuş yafs :pr:

anlayamadım ? kim beğenmedi?

Motosikleti
abi buranın önünde foto çektirseydin iyiydi :)

img074pa.jpg

2012 bodrum dönüşü. manisa girişi kuvayi milliye anıtı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar