hayırlı olsun.
şu an üzerindeki lastikler hem şehir içi hemde arazi için çok uygundur ve irc gayet güzel bir lastiktir. tecrübe ile sabit, çevremde 5 adet kullanıcı var, içiniz rahat olsun. tabi bir asfalt lastiği kadar performans beklemek saçma olur, dişli lastiğin performansı size bağlı; limitleri zorlamamak gerekir(firene basma, virajda yatma gibi), buna karşın arazide sanki asfaltta gidiyormuş gibi olmanız yüzünüzde gülücüklere sebep olacaktır
Emre teşekkürler, söylediklerin kesinlikle doğru. Ama mesele benim motoru %80 asfaltta kullanacak olmam. Bakalım deneme aşamasındayım henüz. Bir ihtimal komşum ve arkadaşım Serkanın KTM 690 endurosu ve benim motor için daha asfalt özellikli bi çift lastik alabiliriz. şöyle transalp f650gs lastikleri tarzında...
Arkadaşlar bu arada ufakça deneyimlerimi yazmak istedim,
vakit darlığı ve
hava durumundan dolayı motoru sadece geçen hafta pazar ve bugün kullanabildim.
Nazarlığımı da yaptım hemde iki kere.
Geçen hafta
Ispartakule'de 30-40 km gezdim dolandım, durdum, kalktım sorunsuzca eve geldim. Otoparka girerken güvenlikçi
bariyeri biraz geç açtı, aradaki minik kaldırımdan atlayayım bari diye sola kırmamla motoru hafifçe yatırmam
bir oldu. Soldaki
crf yazısı çizildi, debriyaj kolu hafifçe sürttü. Dedim
nazarlık olsun napalım (aslında çok üzüldümde kendimi teselli etmek için öyle dedim)

ale:
Bugün yine ekipmanlarımı kuşandım. Otoparkta Ktm 690 endurosu olan arkadaşla karşılaştım, bende geleyim dedi. Dedim olur
Ben çalıştırdım ardından da o. Aprakoviç egsozun sesi acaip güzeldi.
Heyecanlandımmı naaptım, gazı açmamla sola hafifçe yatmam 2 oldu

r: Debriyaj kolunun uç yuvarlak kısmı yani 2cm lik bölümü kırıldı.:cyclopsan
Neyse dedim vazgeçmek yok. Gittim benzinciye benzini fulledim 25 TLye (komik geldi arabadan sonra)

Benzinciden dönerken
Tahtakale köprüsünde bi
öküz beni hiç görmeden üstüme sürdü, Allahtan ben onu görmüştüm ve gaz açıp 10 cm farkla kaçtım. Ktm li arkadaş sağlam küfretti. Sonra 50 km kadar dur kalk, gaz debriyaj, dönüşler, ayna kontrol, sinyal vs çalıştım, eve geldim.
Notlarım:
Eldiven ve
mont şahane,
Kask omuz üstü bakışlarda rüzgar basıncını fazlaca alyor. 70-80 den sonra alttan giren rüzgar rahatsız edici oluyor.
Dizlik güzel ama sanki aşağı kayma eğilimi var gibi duruyor.
Araba şoförlerinin çoğu dikkatli motora öncelik veriyor ama ticariler ve minibüsçülerin çoğu
öküz. Motor ilgi çekiyor, bakışları topluyor... Haftaya nazarlık istemiyorum ::shhh::