[Kırıkkale - MT]

yeni yılın ilk katılanıda ben olayım :) 2012 6. aydan beri CBF 150 kullanıcısıyım ve kabul edilirsem aranızdayım... aslen K.Maraşlıyım ama 7 yıldır buradayım liseyi burda bitirdim şimdide MKE'deyim anlayacağınız uzuuuun yıllar(Allah'ın verdiği ömür kadar) Kırıkkale'deyim... saygılar sevgiler...

Motosikleti
Fazer8 abs
hoş geldin topraam çok yırtındım bu sitede bi kırıkkaleli bulamadım bende merkezde bankada çalışıyorum görüşürüz inşallah

Başlık baya ölü.Konyalıyım ben de 1.5 senedir Kırıkkale de üniversite okuyorum. Forumda aktifimdir ama başlığa da ilk kez yazmak nasip oldu :)

Motosikleti
Fazer8 abs
ben çok seslendim ama tık yok :) uyuyo kırıkkale forum

Motoru yakin zaman da getircem yapariz ins :) pazar merkezde 7-8 kisi grup gordum gezen ama forumda pek takilmiyorlar heralde

Motosikleti
Fazer8 abs
Motoru yakin zaman da getircem yapariz ins :) pazar merkezde 7-8 kisi grup gordum gezen ama forumda pek takilmiyorlar heralde

inşallah motor konusunda kendimi çok yanlız hissediyorum.Çünkü kırıkkalede motorla gezecek, tozacak arkadaş çevrem yok(motorcu) motoru getirdiğinde mutlaka haberim olsun. Ben merkezdeyim her zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar