[Kırıkkale - MT]

Evet Arkadaşlar Kırıkkale Mt Burası Kırıkkaledeki Motor Severlerin Bölümü Birbirimizle Haberleşe biliriz
:

Topic açılalı bir hayli olmuş ama kimseler yok... Kırıkkale'de motor mu yok, internet mi? :pale:

adım başı internet var ama motorcu yok maalesef::pale: gercı yol varda motorcumu olmadı dimi:D

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] KIRIKKALE MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Bayram bitti yeni gördüm.... Gergerli ailesinin de Geçmiş bayramı kutlu olsun.

kırıkkaleMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Adana İl Temsilcisi
Kırıkkale MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

ya kardeşim bi memlekette doğru dürüst motosiklet tamircisi olmayınca kim se almıyo
kendi motorumu başka ilde yaptırıyorum

herkese selamlar ya kırıkkaledeki motorcuların hiçbiri nete gırmıyor yada mt ye ugramıyorlar yoksa bı cok motorcu var :D

ahnetttt senın motor ne?

Mt çıkartmalarından isteyen Kırıkkale li üyeler bana ulaşın.
Kırıkkale de bi toplanalım ilki gerçekleştirelim artık...

bende warım da buraya daha yeni bakıyorum kaydolmuştum çok güsel bi site süper yapmışınız bende ugraşıyorum motosikletle ama durumlar karışık oldugundan durum el wermiyor ehliyet war ama daha alamadım motosikleti allah izin werirse yakın zaman sonra bende alcam

Kırıkkalede güzel motorlar lduğunu duymuştum
bende bir Java var nikelaj yaptırmak istiyorum kırıkkalde nikelajcı varmı öğrenmek istiyorum

tam bilmiyorum ama ögrenirim senin için
çünkü motosikletim daha olmadıgı için sadece bi iki tane war en tutulan sadece bi motosiklet tamircisi war konuşurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar