Kuba XCG 150 İnceleme

Arkadaşlar bende motor almak istiyorum. bilgim ve tecrübem sıfır malesef :( motoru daha çok işe git gel için kullanacağım ( 20km + 20 km ) yani mutlaka az yakmalı.
aslında ben chopper tarzı istiyorum ama aradığım fiyata çokta bulamadım birtane zealsun 150 lik buldum nette motordan anlayan arkadaşlarımı götürüp baktıracağım, eğer o motor yaramazsa bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz? kullananlar hala memnun mu? ankarada 2150 liraya satan bayi var mı? bu motor rodajdan sonra max kaç yapabilir? sizce benim durumumda birisi için ideal midir? yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum. fiyat konusunda daha fazla çıkamıyorum çünkü ehliyette almam gerek birde plakası trafik sigortası vs sanırım 3000i bulacak zaten :(

günde 50km falan yapacağım gibi ayda 1500km gidecek birisine dikkatli kullanılırsa ( bakımlar tam rodaja uygun vs.. ) sizde uzun ömürlü olur mu?

antalya kuba plazaya gidip gördüm...görüntü çok iyi...sele çok setti...ama alınır...2400tl 24 ay taksitle....gerisi zaman gösterecek...

Bugün gittim yiba çarşısına ama Küba motor satan biyer bulamadım. Kime burda küba motor bayisi varmı diye sorsam, hepside kübana düğün salonunu gösteriyor.Bu nasıl bi yanlış anlamadır. :sunny:

Bugün gittim yiba çarşısına ama Küba motor satan biyer bulamadım. Kime burda küba motor bayisi varmı diye sorsam, hepside kübana düğün salonunu gösteriyor.Bu nasıl bi yanlış anlamadır. :sunny:
Oha :silent: yibanın solundan trafik ışıklı sokaktan yani, aşağı inerken yol ikiye ayrılır sola gidin iskitler tarafına, 100 metre kadar ilerde sağda kuba-rks-bumoto bayisi var. Bi 50 metre daha ilerde sağda da YUKİ bayisi var.

Mersin İl Temsilcisi
antalya kuba plazaya gidip gördüm...görüntü çok iyi...sele çok setti...ama alınır...2400tl 24 ay taksitle....gerisi zaman gösterecek...

burada aynı imkanla bulsam alırım.
bana 4+8(+8 taksiti banka yapar, üstüne vade istersen faiz biner dedi zibidi)

2400/24: 100 tl eder.
alınır sanırsam..
ama iş bulmak lazım.
( çip parası da olur hem, benzin alırık :p )

a..... işsizliğin :pr:

burada aynı imkanla bulsam alırım.
bana 4+8(+8 taksiti banka yapar, üstüne vade istersen faiz biner dedi zibidi)

2400/24: 100 tl eder.
alınır sanırsam..
ama iş bulmak lazım.
( çip parası da olur hem, benzin alırık :p )

a..... işsizliğin :pr:
4-5 ay öncesine kadar işsizdim...o zaman denk gelseydi bu imkanlar motoru alır mersine getirirdim...şimdi çarşıya pazara inemiyorum...hayırlısı kardeşim...vardır uygun satanı da biraz araştırmak lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kubana dugun salonunu gec sola dogru don 100 metre ilerde hem satış hemde servis var. Tam roma hamamının arkasına denk geliyor. XCG henuz gelmemiş ama bu hafta içi gelecek dediler. Telefonuda vereyim: 0312 311 86 16 ara bi sor istersen

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

Arkadaşlar bende motor almak istiyorum. bilgim ve tecrübem sıfır malesef :( motoru daha çok işe git gel için kullanacağım ( 20km + 20 km ) yani mutlaka az yakmalı.
aslında ben chopper tarzı istiyorum ama aradığım fiyata çokta bulamadım birtane zealsun 150 lik buldum nette motordan anlayan arkadaşlarımı götürüp baktıracağım, eğer o motor yaramazsa bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz? kullananlar hala memnun mu? ankarada 2150 liraya satan bayi var mı? bu motor rodajdan sonra max kaç yapabilir? sizce benim durumumda birisi için ideal midir? yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum. fiyat konusunda daha fazla çıkamıyorum çünkü ehliyette almam gerek birde plakası trafik sigortası vs sanırım 3000i bulacak zaten :(

günde 50km falan yapacağım gibi ayda 1500km gidecek birisine dikkatli kullanılırsa ( bakımlar tam rodaja uygun vs.. ) sizde uzun ömürlü olur mu?

Az yaksın istiyorsanız bence cub cinsi motor alın derim. 1.8-2 litre /100 km yakıyorlar. 150'lik motorlar 3 litreye yaklaşır bu nedenle 100 cc'lik motorlar alın. Ayrıca manuel vitesli isterseniz Mondial Superboy ve 100 MG Prince 5 vitesli en sorunsuz motorlar su anda. Onlarda 2.5 litreye yakın tuketiyorlarmış 100 kmde.

İlk başlayan biri olarak bikaç kez dusme kalkma kacınılmaz olacagından öncelikle 2. el bir motor alın derim. En azından dusup kalkınca orası burası çizilince canınız sıkılmaz fazla. Bir diğer önerim ise japon malı almanız. Çunku japonlar sağlam olduklarından dusup kalkınca vites geçişlerinin zorlaşması, titreşim artması vb. problemlerle karşılaşmamış olursunuz.

Bence cub öneririm size. Hem az yakar hem de zevklidir surmesi :cat:

motorun fiyatı o kadar fazla olmaz. 2150 cok fazla. nerde bunun frenleri osu busu grenajları deposu ?

hee motosiklet'in ''' MOTOSİKLET '' in fiyatını sorarsanız, belli degıl fıyatı. kesin bir fiyat yok. il il degisiyor. ilçe ilçe köy köy de degısıyor. 2135tl su ana kadar en ucuzu.. 2400e de var 2500e de 2300e de. kesın bır fıyat yok. kuba boyle bır mantık kullanmadıgı ıcın koymamıs kesın fıyat. demıs kazıklayan kazıklasın.. Türk aklı degıl mı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar