Ümit, ybr amortisörleri takınca arka taraf aşağımı indi yukarımı kalktı? kaça maloldu sana? bana çok sert geliyor drfitin amortisörleri ama 2 kişi binince tam kıvamında oluyor
S.a ArkadaşLar Foruma Demin üye OLdum Mondial 125 urt scooter Kullanıcıyım Kendi motorumu 3 güne kadar satacam devirini verecem , MONDİAL 150 MCXROADRACER VE 150 MHDRİFT bu ikisinden birinin ikinci elini alacam bulunduğum yere yakın 2 motordanda var ikinci el fiyatları hemen hemen aynı sayılır pek bi fark yok gibi sizin önerebileceğiniz model hangisdir ikisi arasında seçim yapmam gerekirse MC yimi MH yimi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim ve çekiş oalrka hangisi iyi yakıt olarka hangisi iyi ve mh 300 km yolu gidebilirmi ?
2012 mh drift beyaz 5000 km temiz plakalı 2015 e kadar muayanesi 2014 temmuza kadar sigortası var en son kaç paraya alınır bu kardeşim bu motora müşteriyimde ? artı olarak sadece arka çanta var sanırım..
ve mh drift kullanan bi arakadaşımız kilometrede ne akdar yaktıgını söyleyebilirmi şehir içi kullanımda birde var ise mcx kullanıcısı bi arkadaşımızda mcx in şehir içi kullanımda kilometre başına ne kadar yaktıgı hakkında bilgilendirebilirmi ?
arkadaşlar benim driftte aşırı şekilde vibrasyon var devir 3000 i geçtimi ellerden başlayarak devirle orantılı bacaklar ve artçı vibrasyona maruz kalıyor bu sorun neden kaynaklanmaktadır
bu arada motor 850 kmde.

orijinali 15 dişli midir?