Kymco Xcitin 250i ' lendim

Merhaba arkadaşlar;

Bu camiaya başlıktaki aletle pazartesi günü adım atmış bulunmaktayım. Tavsiye vermek isteyen, gezilere davet etmek isteyen varsa memnuniyetle iştirak ederim. İstanbul'da ikamet ediyorum. Herkese güvenli sürüşler.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Çok iyi seçim.. Bir dönem olmuştu beyazından bir tane Kimko ikssayting 250 :) Scooter seven biri olsam hayatta satmazdım :) Sapanca gölüne otobanda dip gaz 50 TL ye gitmiştim :)

Çok iyi seçim.. Bir dönem olmuştu beyazından bir tane Kimko ikssayting 250 :) Scooter seven biri olsam hayatta satmazdım :) Sapanca gölüne otobanda dip gaz 50 TL ye gitmiştim :)

teşekkür ederm :)

karar verene kadar baya bi araştırma yaptım. mt üyelerinin tecrübelerinden de baya bi faydalandım. hepinize teşekkürü bir borç bilirim :cat:

Super Moderator
hayırlı olsun güle güle kullan
bir kymco xciting 250 kullanıcısı olarak çok keyif alacağın bir motorun oldu haberin olsun
bende bugün 10.000 km yi devirdim xciting imde :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
allah güle güle kullanmayı nasib eylesin , kazasız sürüşler.

Hayırlı olsun kymco :) hoş geldin. Bende 3 ay kadar araştırdım uğraştım. kymco 250i ve sym 250i evo arasında kaldım. en son sym ye karar verdim aldım 10 gün önce. Aslında aralarında çok büyük bi fark yok ama seni kymco ya iten neydi merak ettim :)

Hayırlı olsun kymco :) hoş geldin. Bende 3 ay kadar araştırdım uğraştım. kymco 250i ve sym 250i evo arasında kaldım. en son sym ye karar verdim aldım 10 gün önce. Aslında aralarında çok büyük bi fark yok ama seni kymco ya iten neydi merak ettim :)

benim karar serüvenim de aynı ikili arasında yaşandı :)

hatta sym gts 250i modeline karar verip araştırma yaparken kymco da seçeneklerim arasına dahil oluverdi. herkes ikisinin de birbirine denk motorlar olduğunu söylüyordu. bense ikisini de kullanmamış yeni bir kullanıcıydım. haliyle bakacağım ilk şey görüntü olacaktı. sanırım beni çeken şey kasa ve görüntü oldu.

senin tercihinde etken neydi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar