Kymco Xcitin 250i ' lendim

benim karar serüvenim de aynı ikili arasında yaşandı :)

hatta sym gts 250i modeline karar verip araştırma yaparken kymco da seçeneklerim arasına dahil oluverdi. herkes ikisinin de birbirine denk motorlar olduğunu söylüyordu. bense ikisini de kullanmamış yeni bir kullanıcıydım. haliyle bakacağım ilk şey görüntü olacaktı. sanırım beni çeken şey kasa ve görüntü oldu.

senin tercihinde etken neydi acaba?

Benimkinde de ana etken görüntu ve kasaydı :))) beğeni farkı demekki. gündüz farları , sisler ve o arka stop lambası yokmu :)) bazen arkadaslar bi tur atalim diye alıyorlar. her binmelerinde o arkadaki görüntüye bi kere daha aşık oluyorum :D

evet özellikle ön tarafı çok hoş. farların üstündeki ledler ve parkları açınca normal farı kullanmaya gerek kalmıyor nerdeyse :)

ama xciting 250 jantları bana daha çekici geldi. ayrıca tekerlekleri de daha büyük.

Evet tekerlerin biraz daha büyük. benim boy fazla uzun olmadıgı için. sym de ayaklarım yere daha iyi basti :) bu da tercih sebebi yaptı beni. ikiside güzel motor ama. Hangisini alsan pişman olmazsın.Allah kaza bela vermesinde gerisi zevk :)

Evet tekerlerin biraz daha büyük. benim boy fazla uzun olmadıgı için. sym de ayaklarım yere daha iyi basti :) bu da tercih sebebi yaptı beni. ikiside güzel motor ama. Hangisini alsan pişman olmazsın.Allah kaza bela vermesinde gerisi zevk :)

amin, aynen öyle. hepimize güvenli sürüşler olsun inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar