İyi aksamlar
tanıstıgıma bende cok memnun oldun abi nedemek saol
nasıldı yolculuk karda ve soguktaa umumarım bı sanssızlık la karsılasmadınız..
saygılar..
...
http://www.autocity.com/img/actualidad/galerias/2010/11/Suzuki_Intruder_M1800R_5342_6.jpg
...
bu gun tekirdağdaydım. çorluda çözemediler benim işi. tekirdağda hüsnü ustaya geldim. helal olsun valla 1 saate halletti. canavar gibi oldu motor. yakıtta düşecek dedi. hızda arttı.. ufuk abi sehir içindeysen çayını içerim diye aradım telefonun kapalıydı. hafta sonu uzak doğunun gülü (çin) malı motorumla peşinizdeyim bi aksilik çıkmassa![]()
bu gun tekirdağdaydım. çorluda çözemediler benim işi. tekirdağda hüsnü ustaya geldim. helal olsun valla 1 saate halletti. canavar gibi oldu motor. yakıtta düşecek dedi. hızda arttı.. ufuk abi sehir içindeysen çayını içerim diye aradım telefonun kapalıydı. hafta sonu uzak doğunun gülü (çin) malı motorumla peşinizdeyim bi aksilik çıkmassa![]()
ve aleykum selam.. çorluda yakısıklı motor..
hayırlı olsun. ne kadara aldınız ?
ufuk abiyle ilk uzun soluklu gezimizi yaptık. 420km çorlu-tekirdağ-uçmak dere-şarköy-gelibolu-eceabat.. ve dönüş. yolda ufak bi tahlihsizlik yaşadım çinlinin gazabına ugradım ama allahtan halledebildikufuk abiye burdan da teşekkür ediyorum. mükemmel bi yol arkadası. nice gezilere insallah
(bele sıcak su torbası ilaç gibi geliyo ilaaç)