evet abilerim arkadaslarım.. günü kısaca özet geçiyim. sabah işten cıktım 2 saat kestirip öglenden sonra hemen ehliyetimi almaya emniyete gittim... ''-abi mail gelecekti yarın öğlenden sonra gel dediniz geldim. varmı gelen giden?'' aaa mail gelmemiş.. dur bi arıyalım.. cevap yok.. sende ara.. bi yandan ben arıyorum bir yandan memur abi arıyor saolsun gercekten ilgilendi. sonunda telefonu actılar.. durumu anlattım 1-2 saate gelir yogunuz kardesım vs... soyledim saat 3 te gel dediler.. 3 te gittim.. mail gelmiş 4bucuk gibi gel dediler.. 4bucukta gittim.. la mehmet senin ehliyeti biz ters basmısız ya?

hadi canım ? -valla

ulan şansın bu kadarı

yeniden tutanak , seri no güncelleme vs saat 5e 10 kala aldım ehliyetimi

ama emniyetteki tüm memur abilerle gide gele kanka olduk yani. saolsun gercekten ilgilendiler hafta sonu ehliyetsiz bırakmayın beni dedim. öne falan aldılar. en son ehliyet cıkınca motorcuuu hadı bu sefer düzgün cıktı senin ehliyet cok sanslısın he.. falan gülüştük

dedim aşağı inince motorda calınmıs olursa tam olcak.. aldım ehliyeti cıktım.. ehliyetli ilk sürüs tecrübemi istemiştiniz. montu cektım kaskı taktım vs. carsıda ehlıyetı kaplatıyım dedım kaplattım dısarı bı cıktım anam.. yagmur

yagmur altında eve geldim.. şimdi bu günün sonu mutlu son zannediyorsunuz değilmi? değil.. yarın oglen yeni karbüratörüm geliyor. siparis vermiştim aksamıs

bakalım yarın basımıza neler gelecek.. okudugunuz için tesekkurler.. sevgiler.. saygılar..