1.viteste giderken çok çukurlu yollarda engebeli yollarda motosiklet sallandıkça gaz tepkimesi değişiyor kontrolüm dışında hızlanıp yavaşlıyor motosiklet ellerimi hiç sıkmıyorum gevşek bırakıyorum gidona yapışıyor dizlerim dirsekler el hizasından biraz aşağıda tutuyorum.Ama genede ufak bir çukurda motorsikletim cbr 250 kontrolum dışında sanki tepki veriyor.buna alışabilirim sanıyorum sizde bu şekilde oldumu hiç olduysa çözümü nasıl buldunuz?
birde bunun daha tehlikeli olan bir örneğini vereyim:yüksek hızlarda görmediğiniz ani bir çukura girdiniz diyelim motosiklet sizi amortisordan dolayı esnetti kaldırıp indirtti sizi seleye o sırada elinizde gazda

eki o gaz ayarını yapan eliniz bileğiniz o sallanma esnasında gazı kesebilirde kökleyebilirde .çözümü ne arkadaşlar.bizim hergün kullandığım dandik bir yol var çok yavaş ilerliyor yol çünkü full çukur dolu irili ufaklı kaçacak yer yok çukurlardan
ayrıca başka yerlerdede tümsek kasis vs karşılaşıcaz hızlı geçtik diyelim pozisyonunuz duruşunuz nasıl olucak?