Ben de senin durumunda olmama ve en son altı sene once scooter kullanmış olmama rağmen hic denemeden hatta gormeden tesadufi sekilde ilk motorum olarak Gv aldım Eylül ayında,fena acemi olarak aldigim gun trafige ciktim ve kisin da inmedim ustunden kar harici,surekli artçılı ve defalarca sehirlerarasi sürdüm,su an 7500 km oldu ve hiç düşmedim,doğuştan gelen bir yeteneğim de olmadığına göre temkinli ve öngörülü kullanırsan,yolun kaldıracağı hızlarda gidersen sorun yasatacagini sanmıyorum bizim motorun umarım açıklayıcı olmuştur..
Yine de sen doğrusunu daha iyi hissedersin deneme turları atarsan kıyaslar,doğru kararı verirsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Ki şimdi farkettigime göre Aydın trafiğinde olacaksın sanırım,alışman daha kolay olur.biz burada otolardan kaçalım derken koşa koşa gelip on tekere oturan yayalara bile hedef oluyoruz,dün aksam saganak yağmurda basıma geldi bu,şeridin solundan sagına koşa koşa gelip on tekere oturdu bir tanesi,hem de ben farkedip korna çalıyorken ve adam koşarken gozgoze olmamıza rağmen

ben zar zor durabildigim icin darbe yok ama camurlandi amcam,fari acik ve 100 kilo adami 5metre mesafeden goremedigini soyledi özür dileyip gitti kamera sakası gibi