normal değil benim hızım 65 km.. 14 dişli mi var sende?
selo tokatlama çocuğu yazık:queen::queen:
yakın zamanda sigorta yaptıran var mı ? ben yarın yaptıracağım da fiyatlar hakkında fikir sahibi olayım. izmir için kazıklanmayım geçen sene 53 tl idi
yok kanka apache lere tokatlama yok
takılıyorum öylesine muhabbet olsun
bir buji değiştim hayatım değişti
meğersem butün sorunlarım bujideymiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
aynı sıgortadan fiyat al sonra diğer firmalardan al ben 8 ay önce 48 tl ye yapmıştım 20 plaka yanlız
niye len......
91 tl ye yaptırdım - diğerleri uçuyooo en uygun aviva sigorta olduyok kanka apache lere tokatlama yok
takılıyorum öylesine muhabbet olsun
bir buji değiştim hayatım değişti
meğersem butün sorunlarım bujideymiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
aynı sıgortadan fiyat al sonra diğer firmalardan al ben 8 ay önce 48 tl ye yapmıştım 20 plaka yanlız
İstanbulda bi yagmur, ruzgar gidiyo vallacektim brandayi sildim motoru biraktim, artik tatli su motorcusuyum aga cikmiyorm yagmura
Apacheyle runnere yeterince iskence ettim yagmur camur.. Hee benim bu ufakliga kafa tutmak kolay tabi, Runner duraydi gorurdum apacheleri de neyse
![]()
Bence kiyaslama hic mantikli degil enes 200 luk otomatik şanzumanla 150 lik vitesli motoru kiyasluyosun kalkista çin çon scooter leride geciyo bizi
plakadan dolayı34 plaka olsaydı 48 tl olcakmıydı bakalım:cherry:
haci abi ybr de apachenin cqpi degil ona bakarsan kiyaslioruzdayok Runner degisik bi makina.. 0-80de bildigin 600luk makina gibi kalkiyo 140-150ye kdr uzuyo.. Apachenin ne kalkis ne son hiz hic sansi yok
![]()
Ybr yle kiyaslamamin sebebi cok iddiali yaziyolar o yuzden. 200 luk scooteri hic bi apachenin gecemeyecegi kanundur zaten.
Runner haric 2 zamanli olmayan 200luk scooterlerin hepsini yer apache.. Max 130 gideri alayinin.. Cbryede cok iddalilar son hiz diye ama gorcez bakalim dogrumu.. O 6.vitesin ne hayri varmis..