- Konu Yazar
Öncelikle Merhabalar
Foruma yeni üye oldum diyebiliriz (2 hafta kadar önce üye oldum tanışmak bu güne nasipmiş :mrgreen
Bende, ilk motosikletimi almayı düşünüyorum, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum çok fazla ses çıkartan, bol beygirli ve agresif görünümlü (Ss) :bounce: tabi bu bir süre daha hayal olarak kalmak zorunda
Şimdilik maddi durum anca 250lik bir makinaya yetiyor. Uzun zamandır araştırıyorum ama hala karar veremedim ve bizim buralarda bu tür makinalardan kullanan pek insan yok. Şimdi gelelim asıl meseleye, aklımda almayı düşündüğüm bir kaç model;
1. Hyosung GT250R: Görüntüsü güzel, heybetli motor 600cc den pek bir farkı yok görünüm anlamından. Yani 600lüğe geçiş için en ideal model olarak görünüyorum şimdilik. Ama hava+yağ soğutması benide motordan soğutuyor
buna ek olarak yedek parça fiyatları korkunç(arka amortisör 450lira, ön takım 3000 küsür :queen
ve krank kırma olayı çok görünüyormuş. Alım satım zor gibi gözüküyor 2. elde. Yinede en güçlü ihtimal bu modelde
2. Kawasaki Ninja 250R: Garip bir görüntüsü var, oturuş posizyonu Ss ile pek uyuşmuyor. Diğerlerine göre daha sağlam gibi görüyorum, sonuçta kawasaki
Parçaları zor bulunur gibi bazı yorumlar gördüm ve yedek parça fiyatı ne kadardır bilmiyorum.
3.Honda CBR 250: Tek silindir, bu baştan ofsayt :queen: ama 2. elde alım satım kolay diyenler var. Gerçi 2. el fiyatı neredeyse 0 al aynı
Gelelim bunları kullanacak şahsa
Yaş 21, boy 1,80 civarı, kilo 70 küsür. Çocukluğum 2 teker üstünde geçti diyebilirim. Bir aralar scooterda kullandım ama tarzım değil. Şimdilik 7000TL(300-500 aynayabilir) bütçe ayırabilirim bu iş için ve eğer bu sezon için bir motosiklet alamazsam 250cc lik seneye kesin 600lük alırım
Şimdilik bu kadar, üstadlardan öneri bekliyorum özellikle bu motorları kullanan alıp satmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bende, ilk motosikletimi almayı düşünüyorum, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum çok fazla ses çıkartan, bol beygirli ve agresif görünümlü (Ss) :bounce: tabi bu bir süre daha hayal olarak kalmak zorunda
1. Hyosung GT250R: Görüntüsü güzel, heybetli motor 600cc den pek bir farkı yok görünüm anlamından. Yani 600lüğe geçiş için en ideal model olarak görünüyorum şimdilik. Ama hava+yağ soğutması benide motordan soğutuyor
2. Kawasaki Ninja 250R: Garip bir görüntüsü var, oturuş posizyonu Ss ile pek uyuşmuyor. Diğerlerine göre daha sağlam gibi görüyorum, sonuçta kawasaki
3.Honda CBR 250: Tek silindir, bu baştan ofsayt :queen: ama 2. elde alım satım kolay diyenler var. Gerçi 2. el fiyatı neredeyse 0 al aynı
Gelelim bunları kullanacak şahsa
Şimdilik bu kadar, üstadlardan öneri bekliyorum özellikle bu motorları kullanan alıp satmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim